Frezarie.ro

Trimmer facial Philips BT7085/15 – Review 2021

Philips a venit cu zeci de modele de trimmere faciale, masini de tuns barba si masini de tuns parul. Dintre atat de multe modele, unele au fost sub standardele minime. In acelasi timp, altele au concurat cu cele mai bune produse ale altor branduri. In cazul trimmerelor Philips, asadar, vei gasi pe piata atat produse excelente, cat si pe care mai bine le-ai evita. Esti curios sa afli in care categorie se incadreaza un trimmer facial Philips BT7085/15? Atunci parcurge scurta analiza de mai jos a caracteristicilor acestuia. In final, vei stii exact daca reprezinta cea mai inspirata alegere pentru a fi utilizat, sau nu, de tine.

Click pentru pret

Material

Precum si alte aparate similare Philips, si acest model vine cu lame din clasicul otel. Materialul, desi nu cel mai bun de pe piata, ofera precizie si rezistenta. Si avand in vedere finisajul lucios al intregului trimmer facial, nici materialul dispozitivului nu ramane neglijat. Nu vine cu proprietati aparte de aderenta sau altele, dar ofera un aspect placut.

Design

Design-ul trimmer-ului, pe langa luciul placut al materialelor, este, pe cat de simplu si intuitiv, pe atat de ergonomic si eficient. Un afisaj LED multifunctional, complex, faciliteaza utilizarea si reglarea trimmer-ului, in timp ce un pieptene suplimentar largeste posibilitatile de tundere.

Caracteristici tehnice

Din punct de vedere tehnic si functional, complexitatea acestui trimmer facial este un mare plus. In primul rand, vine cu 18 setari de lungime, precise, cuprinse intre 1 si 18mm. Functia Turbo impreuna cu un ventilator vor asigura o tundere rapida cu aspirare pentru prevenirea incarcarii aparatului. Astfel, vei obtine nu doar un rezultat precis, ci si uniform. Dispozitivul poate fi folosit si cu fir dar si fara, avand o autonomie de pana la 75min. Iar timpul de incarcare necesar este de doar 60min. Nu in ultimul rand, optiunea de blocare in timpul transportului previne pornirea accidentala a masinii de tuns barba. Astfel, garanteaza siguranta aparatului si o baterie neconsumata chiar si in calatorii.

Rezistenta

In continuare, rezistenta trimmer-ului vine ca o consecinta a tuturor calitatilor si elementelor deja discutate. Otelul lamelor asigura rezistenta mecanica a aparatului, in timp ce optiunea de blocare ii ofera siguranta pe timpul transportului. Si desigur, datorita micului aspirator incorporat, se promite si utilizarea curata si eficienta a produsului. Cu sistemul de aerisire activat, rezista mai mult fara a agata/a se bloca din cauza potentialelor firelor strecurate in aparat.

Raport Pret-Calitate

Avand in vedere numarul mic de accesorii si pretul foarte ridicat, balanta nu inclina foarte mult catre un raport convenabil. Mai ales ca poate fi folosit doar pentru barba. Totusi, daca dispui de aceasta suma, calitatea performantelor trimmerului, conform si recenziilor produsului, nu te va dezamagi. Usor mai scump decat necesar, privind materialele folosite, este totusi o investitie inteligenta datorita functiilor, design-ului, preciziei si eficientei finale.

Click pentru pret

PROS:
 • Material rezistent al lamelor, otel
 • Pieptene suplimentar pentru optiunea tunderii cu precizie intr-un aspect nebarbierit dar ingrijit
 • Varfuri ascutite ale piaptanului, pentru obtinerea contururilor fine, delicate si precise
 • Tundere uniforma
 • Optiunea de blocare in timpul transportului
 • Sistem avansat de aspirare
 • Afisaj multifunctional
 • Utilizare cu baterie sau cu fir
 • Autonomie indelungata de pana la 75min dupa doar 60min de incarcare
 • Tehnologie Turbo prin simpla actionare a unui buton
 • Design ergonomic
 • 18 setari de lungime intre 1mm si 18mm

CONS:
 • Foarte putine accesorii (unu)
 • Pret ridicat
 • Zgomotos
 • Utilizabil doar in zona barbii


9.5 Total Score

Trimmer-ul facial Philips BT7085/15 este inca unul dintre modelele de succes ale brand-ului pentru tunderea parului. Barba ta va avea acces la tunsori rapide si eficiente, in diverse stiluri precise. Din acest motiv, trimmer-ul poate fi una dintre cele mai bune variante de pe piata la momentul actual. Totusi, calitatea acestuia poate fi intalnita relativ usor si la alte aparate, cu mici diferente de performanta sau tehnologii. Asadar, daca bugetul iti permite, dispozitivul este o alegere excelenta. In caz contrar, pretul este destul de ridicat. Nu este, deci, gresit, sa te mai gandesti si sa-ti continui cautarile cu orientare catre preturi mai accesibile.

Design
10
Performanta
10
Functii
9
Utilizare
9
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply