Frezarie.ro

Touch pen trimmer Philips HP6393/00 – Review 2021

Parul facial neglijat este nedorit si afecteaza atat imaginea barbatilor, cat si a femeilor. Acesta nu mai este un secret. Iar trimmer-ele faciale sunt solutia perfecta adoptata de fiecare individ in lupta cu firele de par nedorite. Astfel, un trimmer facial pentru femei a devenit, prin aspect si performante, un instrument discret de infrumusetare. Este si cazul acestui touch pen trimmer Philips HP6393/00. Trimmer facial de dama cu specificatii excelente, acesta este util in orice situatie si usor de transportat oriunde cu tine. Ar putea fi acest trimmer facial profesional si pentru tine cel mai bun trimmer? La fel ca si pentru celelalte zeci de utilizatoare declarate multumite? Ei bine, citeste review-ul si afla rapid daca este o investitie buna sau nu pentru nevoile tale!

Click pentru pret

Material

Nu este un aspect aparte de discutat, avand in vedere ca touch pen trimmer Philips HP6393/00 este confectionat din plastic. Insa materialul are un luciu aparte si este finisat exceptional. De aceea, aspectul este elegant si discret, fiind totodata rezistent si placut la atingere.

Design

Din punct de vedere al design-ului, produsul se prezinta excelent. Cu o dimensiune mica si ergonomica, poate fi purtat si utilizat oricand, rapid si eficient. In plus, imbinarea de alb perlat cu roz subtil este una cu stil si reflecta eleganta si finete. Cu siguranta denumirea de pen trimmer se potriveste perfect design-ului minimalist, ca de stilou.

Caracteristici Tehnice

Cu o baterie inclusa, Touch Pen Trimmer Philips HP6393/00 este un trimmer facial cu acumulator care poate fi purtat oriunde. Pe langa acest lucru, vine cu componente speciale pentru o infrumusetare rapida si eficienta. Capul de tundere de 26mm poate fi folosit in toate zonele corpului pentru indepartarea eficienta a parului si in vacante/deplasari. Un alt cap de tundere, de 8mm, indeparteazacu precizie si rapiditate parul facial. Iar pentru finete aditionala, un pieptene cu doua optiuni de lungime (2/4mm) insoteste trimmerul. Acesta se poate folosi in zona sprancenelor, pentru uniformizare si aranjarea detaliilor delicate. Din punct de vedere tehnic, micul pen trimmer este un adevarat trimmer complex, atat facial cat si pentru intreg corpul.

Rezistenta

Faptul ca este mic este un alt avantaj al trimmer-ului. Se poate depozita cu usurinta, iar probabilitatea de a fi scapat sau detriorat scade drastic. Materialele sunt rezistente, in plus este protejat si de o husa speciala pentru depozitare. Longevitatea touch pen-ul trimmer Philips aparatului, in conditiile unei ingrijiri si curatari adecvate constante, este de necontestat. Rezistenta si durabilitate definesc acest dispozitiv.

Raport Pret-Calitate

Pretul deja accesibil devine cu atat mai convenabil oricarui client datorita specificatiilor excelente, complexitatii aparatului, dar si popularitatii brand-ului Philips. Mai exact, pentru o suma medie, ai calitate superioara. Acestora se adauga si o serie de accesorii utile precum operie de curatare si o penseta pentru detalii fine. In final, vei avea un set complet de ingrijire faciala dar si corporala. Primesti un instrument portabil al unui brand de top, si control total, rapid si eficient asupra pilozitatii corporale/faciale. Plus, design-ul este unul fin, stralucitor si cu stil, oferind intocmai discretia si mobilitatea de care are nevoie orice femeie. Fara dubii raportul pret-calitate pentru touch pen-ul trimmer Philips este excelent!

Click pentru pret


PROS:
 • Cap de tundere de 26mm pentru indepartarea rapida si usoara a parului corporal
 • Cap de tundere de 8mm pentru indepartarea parului facial
 • Pieptene pentru sprancene cu 2 optiuni de lungime: 2/4mm pentru detalii precise
 • Design minimalist, delicat, atragator
 • Plastic rezistent
 • Perie de curatare inclusa
 • Husa de depozitare si protectie pentru trimmer si accesorii
 • Accesibilitate totala, se poate folosi in orice zona a corpului

CONS:
 • Functioneaza doar pe baterii, trebuie schimbate constant


9.5 Total Score

Touch pen trimmer Philips HP6393/00 este, dupa cum ai inteles deja, o esenta tare intr-o sticluta mica. Dimensiune minimalista si rezultate maxime. Perfect pentru corp si orice segment al fetei. Mobilitate si accesibilitate. Ca o concluzie, cu siguranta este unul dintre cele mai bune trimmere pentru rezultate profesionale si rapide!

Design
9
Performanta
10
Functii
10
Utilizare
9
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply