Frezarie.ro

Cum Deosebesti o Placa de Par Profesionala de Una Mediocra

Iti este deja clar cat de multa nevoie ai de o placa de par profesionala. Vezi in fiecare zi fete cu parul perfect aranjat, fara fire rebele si cu suvite stralucitoare. Le vezi cu hairstyle-uri de top ca la salon, dar afli ca le-au realizat doar cu o placa de par, in cateva minute, acasa. Si iti doresti acelasi lucru. Dar fie nu ai o placa, fie a ta nu te ajuta sa obtii aceleasi rezultate.

Ei bine, daca motivul nereusitelor tale cu coafura nu este neindemanarea, pentru ca deja ai vazut zeci de tutoriale din care ai invatat exact pasii si tehnicile necesare pentru frizura perfecta, atunci cel mai probabil placa este de vina. Afla cum sa evaluezi acest instrument si cum sa afli daca ai o placa de par profesionala sau nu. Iata, in 4 pasi simpli, ce deosebeste o placa de par profesionala de una mediocra si de ce este atat de important ca tu sa alegi cea mai inalta calitate:

  1. O placa de par profesionala este creata din materiale de calitate

Pe scurt, ceramica sau turmalina. Daca ai o placa de par cu placi metalice, profesional sau calitate nu sunt cuvinte care sa o defineasca. Metalul agata, se incinge, arde si distruge firele de par, in timp ce turmalina sau ceramica sunt materiale de calitate superioara. Acestea au proprietati speciale care conduc temperatura ridicata cu o distributie egala, uniforma, asupra parului. Astfel, nu se electrizeaza si nu arde firul de par, protejandu-l si oferindu-i acel aspect fluid, uniform si ingrijit la care visezi. Daca in urma folosirii placii, ai parul electrizat si fire rebele, e clar ca nu din ceramica este placa ta de par.

  1. O placa de par profesionala iti permite sa setezi temperatura

Exista placi care vin cu o singura treapta de temperatura si atat. Acestea intra in categoria celor mediocre si, de fapt, a celor mai slabe. O placa de par profesionala iti ofera control total asupra parului tau si placii. Iti ofera optiunea reglarii temperaturii, fie presetate fie stabilite de tine, precum si o serie de alte functii care iti ofera flexibilitate in aranjarea parului.

  1. O placa de par mediocra nu vine cu tratamente speciale pentru stralucire

Placile de par ieftine si mediocre vin simple, cu doar cateva temperaturi, eventual cu un led indicand bateria sau cu functia de oprire automata dupa mai mult timp. Fara imbunatatiri sau elemente adaugate pe placi. In schimb, o placa de par profesionala pune pe primul loc protectia parului tau si revitalizarea acestuia, abia apoi indreptarea perfecta si look-ul profesional. Astfel, o placa de calitate va veni cu tratamente ionice sau cu eliberare de uleriuri esentiale, de keratina, vitamine si alte substante benefice parului. Acestea din urma iti vor restructura, revitaliza si ilumina parul pentru un aspect perfect!

  1. O placa de par profesionala ajunge la temperaturi mai mari de 200⁰C

Nu in ultimul rand, placile de par profesionale ating temperaturi inalte. Ceea ce nu depaseste 200⁰C cu scuza ca protejeaza parul degardat nu este calitate. De fapt, pentru indreptarea parului cu o temperatura prea mica, este nevoie de repetarea de prea multe ori a trecerii placii peste suvita. Acest lucru subtiaza si, desigur, creste riscul de a arde si distruge parul. Placa profesionala vine cu temperaturi inalte, care idnreapta parul dupa o singura trecere peste suvite si il aduce instant la forma perfecta!

Un exemplu de model de placa de par profesionala este Remington S5525, care vine cu un design unic si cu o combinatie excelenta a diverse proprietati ale placilor profesionale. Daca nu ai inca o placa profesionala, probabil ca a venit timpul sa o incerci pe propriul par pentru a vedea cat este de versatila!

Tu ce iti doresti cel mai mult de la o placa de inalta calitate?

Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply