Frezarie.ro

4 Functii Unice Intalnite Doar La Un Aparat de Tuns Barba Profesional

Pentru persoanele obisnuite care doresc doar sa scape de parul facial, raderea barbii cu lamele din comert este cel mai usor si convenabil proces. Insa persoanele care merg la salon sau doresc rezultate profesionale, care petrec timp in oglinda dorindu-si imaginea faciala perfecta si masculina, au nevoie de mai mult. Barbatii care doresc o barba perfect aranjata au nevoie de un aparat de tuns barba profesional care sa le indeplineasca toate asteptarile. Tocmai de aceea, o masina de tuns trebuie aleasa cu grija. Daca te afli in aceasta situatie, iata care sunt cateva dintre cele mai bune tehnologii care te pot asigura ca un aparat de tuns barba pe care il alegi este de top.

Afla care sunt cele 4 functii unice, inovatoare si extrem de utile dupa care recunosti cu adevarat un aparat de tuns barba profesional!

  1. Sistem de ridicare si tundere

Sistemul de ridicare si tundere (sau Lift and Trim) este acea functie care te asigura ca iti vei tunde barba uiform. Functioneaza prin ridicarea firelor de par cu ajutorul unui pieptene. Acest lucru face posibila indreptarea firelor direct catre lamele aparatului, facilitand astfel un rezultat cat mai uniform, rapid si eficient. Este o functie des intalnita la o masina de tuns cu un brand in topul calitatii in aceasta industrie, cum ar fi la un aparat de tuns barba babyliss, philips sau remington.

  1. Tehnologia DualCut

O functie din ce in ce mai intalnita la aparatele de tuns calitative, DualCut este o tehnologie special conceputa pentru o barba perfecta. Aceasta consta in utilizarea a doua lame suplimentare astfel incat, prin pozitia si miscarea lor, acestea se ating reciproc, implicit ascutindu-se constant si asigurand maximizarea preciziei si pastrarea lamelor ascutite pentru mai mult de 5 ani.

  1. Functie de aspirare cu flux de aer puternic

Functia de aspirare a devenit, de asemenea, foarte utila si necesare in timpul barbieritului. Aceasta face procesul mult mai usor, scapand rapid de firele eliminate si patrand mediul curat. Tocmai de aceea, aparatele de tuns barba profesionale vin cu un flux de aer puternic si imbunatatit, care se asigura ca aparatul va face fata firelor de par si nu se va infunda rapid, oprind activitatea. O astfel de functie poate fi intalnita la Philips BT7510, un aparat care vine si cu autoascutire, afisaj led, dar si o gramada de trepte de taiere si capete sau accesorii diverse, pentru cat mai multe posibilitati si rezultate versatile in stilizarea profesionala a barbii.

  1. Functia de ghidaj laser

Si desigur, inca o tehnologie foarte utila, mai ales pentru cei care sunt la inceput si doresc precizie maxima dar si timp scurt de taiere si aranjare a barbii intr-un mod eficient, este ghidajul laser. In special intalnita la un aparat de tuns barba profesional philips, functia de ghidaj laser proiecteaza o linie precisa pe pielea inca ne-tunsa,, luminand exact directia pe care parul va fi taiat. Astfel, iti poti da seama exact unde vor actiona lamele si cum va arata profilul tau in urma tunderii similare, si vei putea, de asemenea, sa ajustezi unghiul perfect exact in pozitia dorita.

Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply