Frezarie.ro

3 Secrete pentru Barba Stubble Perfecta cu un Aparat de Ras

Masculinitatea este deseori asociata cu aspectul de ,,baiat rau”, cu un look cool si cuceritor. In acest sens, barba cu aspect neras de 2-4 zile, sau barba Stubble, este un element-cheie. Este inca la fel de atragatoare si masculina, complet in trend astazi, ca si in anii ’80 cand a aparut. Stubble este stilul perfect de barba pentru fata ovala/patrata si barbatii care doresc un look matur. De asemenea, este o alternativa excelenta pentru cei care doresc sa acopere anumite cicatrici sau imperfectiuni ale fetei, daca este ingrijita suficient si creata in forma corecta si placuta. Solutia pentru a nu merge la salon o data pe saptamana pentru mentinerea aspectului ideal este un aparat de ras profesional.

Insa pe cat de bine arata, pe atat de dificil este sa obtii o barba Stubble perfecta acasa, daca omiti cateva detalii importante. Iata care sunt, in continuare, cele 3 secrete pentru a obtine o barba Stubble perfecta chiar la tine acasa.

  1. Aranjarea corecta a barbii in stilul Stubble

In primul rand, forma pe care o dai barbii este esentiala pentru a crea adevaratul look ,,neingrijit”, Stubble. Cu ajutorul unui aparat de ras clasic, se indeparteaza firele de par din zona pometilor si marului lui Adam.

Dupa ce se contureaza barba, se definesc marginile acesteia si se lasa perciunii sa creasca, dar foarte putin. Si desigur, mustata nu are voie sub nicio forma sa fie prea evidenta. Aceasta trebuie sa fie foarte scurta, atat de subtila incat sa creeze doar o linie/banda usor vizibila peste buza superioara.

  1. Mentinerea periodica cu un aparat de ras electric

Barba Stubble, sau aspectul neras de 4-5 zile nu inseamna sa nu iti razi barba timp de 5 zile. Mai exact, aspectul ,,neingrijit” al barbii cool si atragator nu se obtine cu adevarat cu neglijarea parului facial. Din contra. Pentru acest aspect este nevoie de mentinerea si aranjarea periodica, o data la cateva zile, a barbii, conform pasilor de mai sus.

Totodata, este important sa folosesti cel mai bun aparat de ras, adica unul care sa nu te irite, avand in vedere frecventa cu care il vei folosi pentru mentinere. Un astfel de aparat poate fi un aparat de ras philips: Philips OneBlade Pro QP6520/20. Acesta vine cu 12 lungimi diferite, astfel incat sa poti rade, scurta, contura si multe alte optiuni pentru diverse stiluri de barba si perfect pentru Stubble, la nivel profesional.

  1. Hidratarea dupa utilizarea unui aparat de ras

Si desigur, tot in categoria ingrijirii barbii cu aspect neras, neingrijit sau Stubble, intra rutina de hidratare. Este nevoie sa speli si sa hidratezi pielea fetei si barba constant, cu uleiuri esentiale sau creme balsamice. De asemenea, poti folosi produse cosmetice speciale precum exfoliante naturale si apa micelara, care sa iti ofere o curatare in profunzime si sa minimizeze riscul aparitiei eruptiilor cutanate.

Astfel, te asiguri ca firele de par crescute nu devin aspre si rebele, dar si ca pielea ta este fina, hidratata si hranita corespunzator, evitand iritatiile neplacute.

Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply