Frezarie.ro

Placa de intins parul Remington S9600 – Review 2021

Poate cate afli in cautarea unei placi de indreptat parul si ai gasit modelul Remington S9600. Poate ca ai citit ca placa de intins parul Remington S9600 este o placa de par revolutionara in aceasta gama. Dar inca nu te-ai convins, din cateva specificatii, ca intr-adevar are cele mai inalte standarde. Ei bine, fii gata sa explorezi intregul potential al acestei placi de par. Pentru ca in acest review, vei stii exact de ce este unul dintre cele mai bune modele ale brand-ului Remington.

Click aici pentru pret

Material

Desi nu vine cu nimic special, materialul nu creaza nici vreo lipsa in calitatea produsului. Placa de intins parul Remington S9600 are un invelis din ceramica. Acesta protejeaza firul de par printr-o alunecare usoara si rapida. Este lucios si nu elimina substante toxice, asadar asigura finetea/luciul parului care ramane sanatos in urma aranjarii cu acest dispozitiv.

Design

Design-ul placii, in schimb, este unul in ton cu ultimele trending-uri. Vine cu un display digital care indica temperatura optima pentru indreptarea firelor. Mai mult, invelisul ceramic al placii are un design cu efect 3D matasos. Mai exact, acesta este imbunatatit cu proteine din matase. Acestea permit placilor de lungi sa alunece pe par usor si fara efort, fara agatarea sau ruperea firelor.

Caracteristici Tehnice

Pe langa faptul ca temperatura este indicata pe display, aceasta este si perfect controlabila. Osciland intre 150C-253C, placa de intins parul Remington S9600 permite o indreptare profesionala a parului care devine chiar mai matasos. Datorita temperaturilor inalte, electrizarea parului este de asemenea eliminata. Iar functia turbo boost a placii asigura o temperatura de 240C timp de 30 secunde. Acesta este un avantaj imens pentru suvitele rebele, care sunt indreptate rapid si fara efort. Pe langa controlul si blocarea temperaturii, dar si afisajul digital, dispozitivul se opreste automat dupa un anumit interval de timp. Iar pentru intreaga activitate profesionala, placa de intins parul Remington S9600 are nevoie doar de 10secunde pentru a se incalzi si a fi gata sa fie folosita.

Rezistenta

Remington este cunoscut drept brand al rezistentei si calitatii. Iar invelisul de ceramica si husa placii de par confirma acest lucru. Rezistenta si durabila, vine cu o husa pentru depozitare si protectie, si asigura de asemenea si utilizarea confortabila si eficienta.

Raport Pret-Calitate

Nu in ultimul rand, placa de intins parul Remington S9600 face parte din colectia Silk. Aceasta este o colectie la standarde de salon, promitand un par sanatos si matasos dupa fiecare utilizare. Avand specificatii de top si un pret mediu, ne putem referi la un raport pret-calitate extrem de avantajos. Mai mult, cu astfel de specificatii, rezistenta si potential, placa se poate folosi atat in scop personal cat si profesional.

Click aici pentru pret


PROS:
 • Design modern cu efect 3D matasos
 • Usor de manevrat, confortabila
 • Face parte din colectia Silk, lasand parul matasos
 • Material rezistent si calitativ: invelis din ceramica
 • Ofera luciu aparte parului
 • Temperatura afisata digital
 • Control si blocare temperatura intre 150-253C
 • Functia turbo boost
 • Indreptare rapida si profesionala, chiar si pentru firele rebele

CONS:
 • Datorita inexistentei ionilor negativi, parul se poate electriza usor


9.6 Total Score

Riscul electrizarii parului exista, in general, la majoritatea placilor. Cu un spray cu protectie termica, de obciei rezolvi acest aspect. Iar restul specificatiilor placii sunt cu siguranta mai mult decat poti astepta la pretul mediu la care se gaseste. In concluzie, cu siguranta nu este o achizitie regretabila. Iar acest lucru este confirmat si de sute de recenzii pozitive ale utilizatorilor precedenti.

Design
9.5
Performanta
9.5
Functii
9.5
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply