Frezarie.ro

Placa de indreptat parul Remington Shine Therapy S8500 – Review 2021

Finisata intr-un ton de alb optic, cu luciu aparte,  placa de indreptat parul Remington Shine Therepy 8500 este inca una dintre cele mai apreciate placi. Spre deosebire de placa de par Braun, placa de par Wella sau oricare alta, placile Remington aduc in plus traditia. O traditie a marcii prin excelenta in industria produselor pentru par. Iar fiecare model al colectiilor Remington aduce noi specificatii care fac fiecare produs unic. Esti gata sa afli particularitatile placii de indreptat parul Remington Shine Therapy S8500? Arunca rapid o privire peste materialul, caracteristicile tehnice si raprtul pret-calitate discutate in acest review. Vei afla eficient si imediat daca este sau nu cea mai buna placa de par pentru tine!

Click pentru pret

Material

Destinata indreptarii parului, aceasta placa de par este confectionata, la fel ca majoritatea modelelor colectiilor Remington, din ceramica superioara. Aceasta este mai fina, se comporta excelent chiar si la temperaturi inalte si, in consecinta, lasa parul matasos si lucios. Din acest motiv, nu exista fire agatate/rupte sau electrizari ale parului cu aceasta placa. Chiar mai mult, placile cu invelis ceramic superior sunt imbunatatite cu infuzie de ulei marocan de argan. Rar intalnit, reflectand standarde superioare, acest tip de infuzie protejeaza termic parul, oferindu-i si mai mult luciu si rezistenta.

Design

Placa de indreptat parul Remington Shine Therapy se prezinta intr-un design ergonomic: modern si elegant. Este fina, lucioasa si usoara, pentru o manevrare si utilizare facila. Aspectul modern este subliniat si de afisajul LCD al temperaturii, oferind control complet asupra dispozitivului.

Caracteristici Tehnice

Printre caracteristicile tehnice deosebite ale placii, putem enumera in primul rand noua trepte de temperatura, perfect controlabile. Cuprinse intre 150-230C, temperaturile pot fi setate cu ajutorul afisajului digital. Placile flexibile au functia de blocare care poate fi activata pentru o depozitare fara probleme. Totodata, placa vine si cu functia de oprire automata dupa o ora de inactivitate. Nu in ultimul rand, placa de indreptat parul Remington Shine Therapy S5800 prezinta inca doua functii aparte. Dupa doar 15s, placa atinge temperatura maxima/optima setata, fapt semnalizat sonor, putand fi blocata cu functia de blocare a temperaturii. Iar aceasta temperatura poate creste instant, cu functia de crestere imediata a temperaturii. Un numar relativ mare de caracteristici tehnice profesionale, pentru o placa de indreptat parul.

Rezistenta

Remington este cunoscut pentru longevitatea si calitatea produselor din gama. Placa de indreptat parul Remington Shine Therapy S8500 nu este o exceptie. Este rezistenta datorita materialelor de calitate, lucru asigurat si de o husa termorezitenta. Aceasta vine impreuna cu placa, pentru depozitare departe de praf is alte conditii nefavorabile.

Raport Pret-Calitate

Raportul pret-calitate este excelent. Pretul este mediu, iar standardele produsului sunt profesionale. Balanta inclina radical in favoarea clientului, cu o serie de caracteristici tehnice inovatoare, dar si prin materialele folosite si aspectul versatil.

Click pentru pret


PROS:
 • Invelis placi din material calitativ – ceramica superioara
 • Placi si alunecare imbunatatite cu infuzie de ulei marocan de argan pentru luciu, hranire si protectie
 • 9 setari de temperatura intre 150-230C
 • Incalzire eficienta si rapida in doar 15s
 • Flexibilitatea placilor
 • Functie de blocare si crestere imediata a temperaturii
 • Control digital al temperaturii
 • Semnalizare sonora la incalzirea placii
 • Functie de oprire automata dupa 1h
 • Functie de blocare a placilor pentru depozitare sigura
 • Husa termorezistenta pentru depozitare si protectie
 • Design modern, ergonomic, atractiv
 • Rezistenta materialelor
 • Pret mediu, raport pret-calitate excelent

CONS:
 • Intinderea parului ondulat se realizeaza exceptional doar la temperaturi ce depasesc 200C


10 Total Score

Remington Shine Therapy S8500 este una dintre putinele placi care vin cu infuzie speciala pentru terapia parului. Iar acest aspect este extrem de important, mai ales pentru parul fragil, des stilizat, care are nevoie de hranire si protectie. In concluzie, modelul este unul dintre cele mai bune nu dar pentru grija excelenta in tratarea si aranjarea parului tau. Ci si pentru pretul decent care sta in spatele a numeroase specificatii de top incluzand design, componente si caracteristici tehnice.

Design
10
Performanta
10
Functii
10
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply