Frezarie.ro

Placa de indreptat parul Remington S9500 – Review 2021

Urmeaza sa citesti un review complet pentru placa de indreptat parul Remington S9500. Ai gasit produsul intamplator in cautarile pentru placa de par 3 in 1 sau cea mai buna placa de par? Sau poate ti l-a recomandat un profesionist si inca te indoiesti de potentialul sau? Ei bine, intrebarile tale isi au raspunsul mai jos. Citeste si afla tot ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona aceasta placa de indreptat parul!

Click pentru pret

Material

Parul este extrem de important, iar ingrijirea acestuia necesita produse cu standarde inalte pentru un aspect profesional. Remington este un brand de top in aceasta industrie care a inteles necesitatea materialelor de calitate pentru produse de specialitate. Asadar, materialul din care este realizat invelisul placii se conformeaza acestor standarde. Placa de par Remington vine cu un invelis din ceramica superioara. Aceasta este, in plus, imbunatatita cu extract de perle, asigurand protectia, dar si luciul si finetea parului, timp indelungat.

Design

Un afisaj LCD pentru temperatura si un aspect lucios si elegant definesc designul modern si ergonomic al placii. Placile dispozitivului sunt lungi, inguste si flexibile, avand o dimensiune de 11cm. Iar un cablu pivotant de 3m asigura mobilitate maxima si confort sporit in utilizarea zilnica a placii.

Caracteristici Tehnice

Placa are nevoie de doar 10 secunde pentru a se incalzi si a atinge temperatura maxima de 235C. Aceasta temperatura se controleaza usor, digital, putand fi reglata intre 150-235C. O alta functie utila este oprirea automata dupa o ora de neutilizare. Daca uiti sa inchizi placa, nu se va incinge la nesfarsit, ci se va opri automat. Un lucru util atat pentru uzul casnic cat si pentru cel profesional. Fara functii aditionale sau inovatii revolutionare, placa de indreptat parul Remington S9500 este excelenta, insa, in indreptarea rapida si eficienta a parului. Datorita materialelor de calitate si temperaturi optime, aluneca perfect pe par fara a-l agata sau deteriora. Iar rezultatul este unul de durata, rapid si ca la salon.

Rezistenta

Pentru o utilizare cat mai indelungata, se recomanda curatarea constanta a eventualelor substante ce se pot depune pe invelisul ceramic. In rest, placa este foarte rezistenta, ceramica fiind cunoscuta pentru duritate si rezistenta exceptionale in varii conditii.

Raport Pret-Calitate

Inca un plus al placii este faptul ca aceasta nu se incalzeste in varf. De aceea, dar si datorita placilor versatile, perfecte pentru diverse stiluri, poate fi folosita si ca ondulator. Astfel, placa de indreptat devine o placa de par pentru bucle sau chiar placa de par valuri. Daca stapanesti tehnica, poti maximiza potentialul produsului si il poti folosi in diverse scopuri pentru rezultate uluitoare. Asadar pe langa specificatiile de top, pentru un pret mediu vei putea avea o placa multifunctionala. Acest lucru iti va garanta, mai departe, diversitatea look-urilor pe care le poti obtine! Asadar, poti concluziona pe cont propriu ca ai un raport pret-calitate foarte convenabil!

Click pentru pret


PROS:
 • Raport pret-calitate excelent
 • Invelis de ceramica superioara cu extract de perle – material calitativ
 • Placi inguste si flexibile cu lungime optima pentru diverse stiluri si rezultate de top
 • Optiunea de blocare a placilor
 • Control digital cu afisaj LCD asupra temperaturii 150-235C
 • Oprire automata dupa o ora
 • Doar 10 secunde necesare pentru a atinge temperatura maxima
 • Design elegant si ergonomic, usor de utilizat acasa si rezultate ca la salon

CONS:
 • Se raceste greu


9.5 Total Score

Daca pui in balanta avantajele si dezavantajele produsului, ai deja o statistica clara a calitatii sale. Control complet asupra placii, manevrare usoara, deign atractiv si indreptare impecabila a parului. In plus, micile imbunatatiri ale produsului il deosebesc de alte placi asemanatoare. In concluzie, cu siguranta pretul pentru aceata este unul mai mult decat convenabil, iar parul tau merita intru totul!

Design
9.5
Performanta
9.5
Functii
10
Utilizare
9
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply