Frezarie.ro

Placa de indreptat parul Remington S3500 – Review 2021

Majoritatea fetelor, chiar si barbatilor, preocupati de imaginea de sine, se preocupa in mod special de aspectul parului. Iar pe langa samponul profesional, ceara/fixativul, si tunsoarea la moda, placa de par constituie un element cheie in acest sens. Daca placa de indreptat parul Remington S3500 este sau nu o placa de par profesionala potrivita nevoilor tale, ramane de vazut. Citeste review-ul pentru a afla cat de complexa si capabila este aceasta placa pentru nevoile parului tau!

Click aici pentru pret

Material

Placa de indreptat parul Remington S3500 este conceputa cu un invelis din ceramica superioara. Aceasta, la randul ei, este imbunatatita cu turmalina, pentru cele mai bune dar si sigure rezultate. Ceramica are ca proprietate alunecarea usoara pe firul de par, oferindu-i luciu si minimizand ricul de rupere a firelor. Iar turmalina are performanta de a neutraliza electricitatea statica, ingrijind parul si accentuandu-i stralucirea naturala. Materialul este, astfel, o combinatie complexa intre ceramica si turmalina. Beneficiile, de asemenea, se datoreaza imbinarii proprietatilor celor doua. Cel mai popular material pentru placi si o piatra semipretioasa de top, inovatoare pentru stilizarea sigura a parului: ceramica+turmalina. Astfel, materialele folosite devin un prim aliat al parului si aspectului sanatos al acestuia, cu aceasta placa de indreptat parul.

Design

Cu o lungime totala de 27cm, placa de par vine cu un design simplu si eficient. Un buton LED va indica starea ON/OFF a placii in mod constant. O greutate de 510g asigura o utilizare si manevrare usoara si comfortabila. Placile au 11cm lungime si 3cm latime, dimensiunile perfecte pentru indreptarea fara probleme a parului.

Caracteristici Tehnice

Cu o temperatura maxima de 230 C, timpul maxim de incalzire al placii este de 15 secunde. Aceasta are, de asemenea, un cablu rotativ, asigurand mobilitatea placii si lejeritatea in realizarea hairstyle-ului dorit. In plus, o serie de specificatii tehnice recomanda structura placii drept moderna si eficienta. Aceasta vine cu buton de oprire automata, dar si control total si blocare temperatura. Tocmai de aceea, ar putea fi una dintre cele mai bune alegeri, in special pentru uz casnic. Specificatii tehnice la standarde profesionale!

Rezistenta

Ceramica este un material destul de dur si rezistent, la fel si turmalina. Cu ingrijire minima prin curatarea regulata de eventuale substante depuse pe placi, instrumentul va avea o durata de viata indelungata. Produsul vine insotit de o husa termorezistenta pentru depozitare si protectie aditionala, marindu-i rezistenta in timp si in diverse medii.

Raport Pret-Calitate

Avand in vedere pretul foarte scazut la care e disponibila, placa de indreptat parul Remington S3500 este chiar una ieftina. Si in acelasi timp, profesionala. Cu o indreptare perfecta si rapida a firelor de par, promite totodata siguranta si luciul natural al parului. Un motiv in plus pentru care merita achizitionata de oricine isi doreste o indreptare exceptionala si sigura. Cu toate acestea, putem vorbi de un raport pret-calitate mai mult decat avantajos!

Click aici pentru pret


PROS:
 • Materiale calitative, invelis de ceramica superioara si turmalina
 • Control si blocare temperatura
 • Husa termorezistenta pentru protectie si depozitare
 • Rezistenta indelungata datorita materialelor premium
 • Temperatura reglabila: 150-230C
 • Buton on/off cu indicator LED
 • Incalzire rapida de doar 15s
 • Cablu rotativ pentru confort si lejeritate in miscare
 • Oprire automata
 • Pret foarte scazut

CONS:
 • Poate agata cateva fire de par, in cazul parului foarte cret


9.1 Total Score

Cu placa Remington 3500 vei primi posibilitatea de indreptare perfecta a parului. Materiale de calitate superioara, control total asupra temperaturii si utilizare confortabila. Pe scurt, ai un raport pret-calitate mai mult decat excelent si un stoc limitat de produse. Daca ai decis deja ca este o placa ideala, nu ezita sa o achizitionezi cat mai repede!

Design
9.5
Performanta
9.5
Functii
10
Utilizare
9.5
User Rating: 4.33 (3 votes)
Spread the love

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply