Frezarie.ro

Ondulator automat BaByliss C900E – Review 2021

Este unul dintre cele mai cunocute brand-uri in realizarea de placi de par de calitate. Asa ca BaByliss se afla si in lista noastra de review-uri pentru placi de top. Modelul analizat este un ondulator automat BaByliss Curl Secret Fashion Edition C900E. Se spune ca este un ondulator pentru uz casnic la standarde profesionale. Insa indica toate specificatiile aceata calitate superioara, sau este doar un obiect scump nejustificat? Afla daca este cea mai buna placa pentru tine, sau poti gasi aceeasi calitate la placi de par mai accesibile. Este placa de par BaByliss curl secret C900E ondulatorul perfect? Citeste review-ul si vei descoperi!

Click pentru pret

Material

Din punct de vedere al materialului, produsul se prezinta decent. Conform standardelor de calitate superioara, placa vine cu un invelis ceramic. Acest material este cel mai utilizat pentru placile de par exceptionale. Asadar intr-o placa de par ondulatoare, ceramica va lasa parul fin si lucios, protejandu-l si minimalizand agatarea/ruperea firelor.

Design

Design-ul ondulatorului este unul clasic, cu aspect fin si lucios. Este ideal pentru a fi tinut in mana si utilizat confortabil si usor. Nu vine cu inovatii digitale de indicare si control al unei temperaturi afisate. In schimb, un indicator LED arata stareade on/off a aparatului.

Caracteristici Tehnice

Se pare ca nici in cazul caracteristicilor tehnice nu se exceleaza cu inovatii sau functii revolutionare. Acest ondulator automat vine cu doar doua temperaturi reglabile, o treapta de 180C si una de 205C. Totusi, buclele obtinute sunt in general ca la salon datorita ceramicii cu efect de netezire si utilizarii intuitive. Ondulatorul este automat, motiv pentru care un semnal sonor te va ghida in utilizarea acestuia. Durata semnalului difera pentru crearea buclelor lejere sau bogate, in functie de rezultatul dorit. Aceasta este tehnologia auto-curl, indicand exact timpul necesar pentru utilizarea placii pe o suvita, in scopul ondularii in stilul dorit. Datorita acesteia se asigura si timpul scurt necesar realizarii buclelor.

Rezistenta

Si la acest capitol, cuvantul decent se potriveste acestui ondulator automat. Ceramica este cunoscuta pentru rezistenta in timp, cu o curatare si ingrijire adecvata. Iar aparatul in sine, cu invelis ceramic, are o duritate potrivita pentru a fi destul de rezistent chiar si in timpul transportului. Este necesara, insa, atentia in timpul utilizarii. Lipsa infuziilor speciale de pe ceramica placilor permite rareori agatarea firelor. Pentru a preveni acest lucru, se recomanda ondularea suvitelor pe rand si cat mai subtiri. In caz contrar, aparatul isi poate scadea performanta sau chiar arde inca de la primele utilizari.

Raport Pret-Calitate

Pretul este destul de ridicat pentru o placa de uz casnic, in comparatie cu alte dispozitive asemanatoare. In plus, anumite specificatii lasa de dorit sau nu aduc nimic nou care sa justifice ridicarea pretului. Asadar, desi brand-ul este cunoscut pentru calitate si eleganta, acest ondulator automat BaByliss C900E nu se numara printre cele mai profeisonale produse. Mai exact, este un produs decent la un pret foarte ridicat. De aceea, raportul pret-calitate este mai putin convenabil, in special pentru cei cu asteptari ridicate pentru rezultate si protectia/hranirea parului.

Click pentru pret

Click pentru pret
PROS:
 • Doua trepte de temperatura: 150C si 205C
 • Tehnologie auto-curl cu semnal sonor
 • Invelis ceramic pentru par neted, fin si lucios
 • Bucle perfecte realizate rapid
 • Design ergonomic, modern si elegant

CONS:
 • Pret ridicat
 • Agatarea ocazionala a firelor de par
 • Riscul blocarii sau arderii placilor in cazul ondularii suvitelor groase


9.1 Total Score

Ondulatorul BaByliss C900E se numara printre cele mai populare si apreciate placi de ondulat parul. Recenziile pozitive alte fostilor utilizatori reflecta, cu siguranta, potentialul aparatului in realizarea buclelor perfecte, lejere sau bogate. Acompaniat de un design placut si numele rasunator al unui brand de top, poate fi chiar un produs de calitate. Insa pentru profesionisti, care isi calculeaza fiecare investitie cu grija, raportul pret-calitate ete destul de scazut. Daca ai asteptari mai mari de la placa de par pentru ondulare, probabil mai bine continui sa cauti produsul perfect. Pentru un pret mai convenabil, este foarte posibil sa gasesti alt dispozitiv drept cea mai buna placa de ondulat parul!

Design
9.5
Performanta
8.5
Functii
8.5
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply