Frezarie.ro

Vopsea de par permanenta Wella Professionals Illumina – Review 2021

Wella Professionals se numara printre cele mai cunoscute branduri profesionale pentru par. Dar se afla vopseaua lor printre cele mai bune nuantatoare de par? Vom analiza in aceasta recenzie toate aspectele acestui produs pentru ca tu sa poti raspunde singura acestei intrebari, la final.

Esti gata sa afli toate detaliile despre aceasta vopsea de par permanenta Wella Professionals Illumina? Atunci continua sa citesti tot ce trebuie sa stii despre caracteristicile acestui nuantator! Si desigur, nu uita sa verifici sfatul bonus de la finalul articolului!

Click aici pentru pret

      Tip si culoare

Spre deosebire de cele mai multe si mai populare nuantatoare, Wella Professionals Illumina vine intr-o varianta unica. Se aplica si se foloseste sub forma unei vopsele permanente – iar rezultatele sunt pe masura. Pe langa faptul ca poate fi amestecata cu mai multe ingrediente (vopsele, baze etc), pentru rezultate adaptate si optime, luciul final este de neegalat. Intensitatea culorii nuantate este ajustabila in functie de ce doresti sa obtii, in timp ce parul este complet acoperit timp indelungat de nuanta aleasa. Textura acestui nuantator este de crema, iar culoarea poate fi armonizata cu usurinta prin combinarea cu diversi ali compusi.

      Compozitie si caracteristici

Vopseaua de par permanenta Wella Professionals Illumina aduce una dintre cele mai bogate si benefice compozitii posibile pentru un par sanatos, stralucitor si bine nuantat. Datorita texturii cremoase si ingredientelor de calitate, se recomanda pana si parului tratat chimic, inclusiv celui deteriorat, degradat, subtire, alb sau grizonat. La fel de ideal este si pentru parul normal, rezultatele fiind intotdeauna luciu puternic, nuante intense, si control total asupra suprafetei de fire acoperite.

Datorita modului in care poate fi adaptata cu ajutorul diverselor solutii, aceasta vopsea este potrivita pentru orice rezultat doresti. Poti sa nuantezi atat un par nevopsit, cat si sa acoperi radacinile crescute, dar si sa intensifici anumite nuante, sa nuantezi firele albe sau chiar sa retusezi culoarea. In plus, rezultatele permanente vor fi obtinute dupa doar 10 minute de actionare. Suna destul de bine, nu-i asa, avand in vedere ca vorbim despre un nuantator de tip vopsea? Daca iti doresti rezultate pe termen lung, atunci acest tip de nuantator va fi cu siguranta in topul optiunilor tale!

      Brand si recenzii

Brand-ul isi anunta singur caliatea si standardele inalte. Dar totusi, iti poti reaminti rapid ca Wella Professionals se afla de zeci de ani in topul marcilor profesionale pentru produse de par. Excelenta calitate se aplica si acestui nuantator, lucru clar redat si de numeroase recenzii pozitive. Acestea apreciaza in special aspectul natural, sanatos si stralucitor al nuantelor finale obtinute cu acest produs. Si desigur, un avantaj suplimentar este pretul mediu si chiar redus in comparatie cu nivelul calitatii oferite!

      Bonus Tip

Timpul de actionare de doar 10 minute se refera la reimprospatarea nuantelor parului. Daca iti doresti culori puternice si indelungate, sfatul meu este sa lasi nuantatorul 30-40 de minute pe par. Doar asa vei obtine cele mai stralucitoare, vibrante si atragatoare tonuri in firul de par. In plus, un avantaj este lipsa necesitatii de caldura aplicata pe par. Asigura-te ca stii ce tip de par ai si ce rezultate doresti. Apoi consulta instructiunile exacte ale nuantatorului pentru un ghid clar al compozitiei de care ai nevoie pentru rezultatul final!

Click aici pentru pret


PROS:

      Pros

  • Popularitatea brand-ului
  • Pret scazut-mediu, avantajos
  • Raport excelent pret-calitate
  • Rezultate multiple pentru diverse tipuri de par
  • Rezultat stralucitor si de lunga durata
  • Textura de tip crema, usor de aplicat

CONS:

      Cons

  • Nuante puternice care necesita combinarea cu alte produse pentru a ajunge la tonul dorit


10 Total Score

Recenzia de mai sus, dar si review-urile utilizatorilor precedenti, spun totul despre calitatea produsului. Iar faptul ca aceasta vopsea de par permanenta Wella Professionals Illumina se gaseste la un pret avantajos este inca un motiv ca aceasta sa nu iti lipseasca. Inca nu ai incercat nuantele acestei vopsele? Atunci poate ca a venit timpul sa o faci, avand in vedere beneficiile de aspect si tratament ale parului pe care le ofera!

User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply