Frezarie.ro

Spray instant L’Oreal Paris Magic Retouch – Review 2021

Alegerea unui nuantator potrivit pentru parul tau poate fi un pas dificil. Mai ales atunci cand iti doresti rezultate exceptionale, dar iti si faci griji cu privire la sanatatea parului. Plus, calitatea nuantatorului devine cu atat mai importanta atunci cand imaginea ta conteaza in societate, la locul de munca etc. Parul iti contureaza imaginea de sine si este vizibil in fiecare moment. Inca un motiv sa te asiguri ca il tratezi bine, ca folosesti produse de calitate si il pastrezi sanatos!

Odata ce ai decis ca doresti sa-ti nuantezi firele de par si sa faci o schimbare, iti ramane doar sa gasesti produsul perfect. Este oare nuantatorul Spray instant L’Oreal Paris Magic Retouch acela pe care il cauti? Afla intr-o recenzie completa a produsului!

Click aici pentru pret

      Tip si culoare

Acest spray instant L’Oreal Paris Magic Retouch este un nuantator de calitate ce vine, evident, sub forma de spray. Acest lucru se traduce intr-o aplicare usoara a produsului si o tratare non-violenta a firelor de par. Spray-ul, in general, nu ingreuneaza sau afecteaza chimic parul, ceea ce inseamna un plus de protectie. Culoarea, desi nu extrem de intensa, in cazul acestui spray, este perfecta pentru a acoperi radacinile albe. Asadar nuantatorul este o solutie excelenta pana la urmatoarea vopsire sau pentru o ocazie speciala. Totusi, daca iti doresti o nuantare indelungata, orienteaza-te catre creme sau sampoane.

      Compozitie si caracteristici

Acest spray nuantator a fost conceput pentru folosirea intre colorari. Din acest motiv, durabilitatea acestuia nu este indelungata, fiind rezistent doar pana la prima spalare. Printr-o simpla clatire cu apa, nuanta dispare. Totusi, acest lucru este util mai ales pentru ca inseamna ca ingredientele folosite nu sunt nocive si nu afecteaza firul pe termen lung. In plus, un alt avantaj este utilizarea facila si rapida. Doar cateva pulverizari asigura o acoperire completa a firelor si se realizeaza in doar cateva secunde.

      Brand si recenzii

L’Oreal Paris este arhi-cunoscut si apreciat pentru calitatea nelipsita a produselor in domeniul parului: vopsele, balsamuri, tratamente etc. Asadar brand-ul, dar si numeroasele recenzii pozitive, recomanda produsul drept alegerea excelenta pentru un par sanatos, stralucitor si bine nuantat!

      Bonus Tip

Produsul, desi inalt calitativ, ramane un spray colorat nuantator cu o putere de colorare limitata. In consecinta, acesta va functiona cel mai bine aplicat pe nuante de par mai deschise. In incercarea de a intensifica nuanta, nu pulveriza din exces. Acest lucru va conduce la incarcarea parului si un aspect nenatural. In schimb, asteapta cateva secunde, maseaza firul de par, iar abia dupa cateva minute mai aplica o pulverizare. Daca inca nu esti mutumita de rezultat, probabil ca nuanta parului tau nu este suficient de deschisa pentru rezultate optime!

Click aici pentru pret


PROS:
 • Nuantator de tip spray cu aplicare rapida
 • Brand profesional
 • Acoperire completa a radacinilor intre vopsiri
 • Indepartare usoara, doar prin clatire
 • Aplicare facila, prin cateva pulverizari
 • Pret avantajos
 • Sute de recenzii pozitive

CONS:
 • Nuantare temporara care nu rezista spalarii
 • Intensitate scazuta a culorii pe nuante de par inchise


8.5 Total Score

Achizitia unui spray instant L'Oreal Paris Magic Retouch este o alegere inteleapta. Pretul avantajos, calitatea brand-ului, sute de recenzii pozitive dar si specificatiile produsului reflecta increderea pe care o poti acorda nuantatorului. Ce zici? Esti gata sa il testezi chiar tu si sa uiti de firele albe pana la urmatoarea vopsire?

User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply