Frezarie.ro

Sampon Fanola No Yellow – Review 2021

Ai inceput deja cautarile pentru un nuantator de calitate? Atunci probabil ca ai aflat deja ca nu este usor sa gasesti cel mai bun nuantator pentru parul tau! Pe langa culoare si nuanta, intervin problema calitatii produsului, timpul necesar aplicarii si alte criterii. Dar daca ai parul decolorat, vopsit sau grizonat, atunci un Sampon Fanola No Yellow s-ar putea sa fie candidatul ideal. Esti gata sa afli de ce? Iata pe scurt ce recomanda acest produs, dar si dezavantajele acestui tip de nuantator.

Click aici pentru pret

      Tip si culoare

Dupa cum ii spune si numele, Fanola No Yellow este un nuantator de tip sampon. In consecinta, acesta se aplica pe par in timpul spalarii si are ca efect neutralizarea tonurilor galbene din par. Nu putem vorbi despre o culoare intesa aici, ci despre o nuantare puternica si eficienta a parului blond nedorit. Functioneaza prin aplicarea unor tonuri pigmentate de violet. Acestea ascund in totalitate parul galbui si asigura nuanta dorita pentru parul suvitat sau decolorat.

      Compozitie si caracteristici

Cu o folosire regulata, puterea samponului si intensitatea nuantarii devin impresionante. Mai exact, cu o aplicare repetata, samponul asigura disparitia galbenului nedorit de dupa decolorare. In ciuda mirosului puternic, nuantatorul dovedeste o calitate superioara dupa cateva spalari. Atentie, insa, la pigmentul puternic care poate pata hainele sau poate intra in piele. Folosirea manusilor este recomandata pentru evitarea inconvenientelor. Totusi, se remarca prin faptul ca nu lasa in urma tonuri violet pe firul de par, ci doar neutralizeaza blondul. Din acest motiv, este perfect pentru parul decolorat, foarte deschis, vopsit sau carunt.

      Brand si recenzii

Fanola nu este cel mai cunoscut brand pentru produse de par. Insa este cu siguranta unul dintre cele mai profesionale, avand in vedere zecile de recenzii pozitive care il recomanda. In plus, samponul poate fi folosit atat de catre femei, cat si de catre barbati. Rezultatul va fi mereu o accentuare a nuantelor dorite si o neutralizare a tonurilor galbuie suparatoare. Daca este ceea ce cauti si tu, atunci probabil ca este cea mai buna alegere pe care o poti face!

      Bonus Tip

Un sampon nuantator nu inseamna o samponare normala. Rezultatele optime se obtin rapid si asemanator unei spalari obisnuite, insa cu o mica diferenta. Odata ce ai samponat parul, lasa samponul Fanola No Yellow sa actioneze pe parul tau timp de 4-5 minute. Dupa aceasta nuantare, direct pe parul ud, se vor vedea cel mai bine rezultatele in urma clatirii. Iar pentru rezultate indelungate de top, folosirea samponului impreuna cu masca din aceeasi gama este recomandata!

Click aici pentru pret


PROS:

      Pros

 • Aplicare usoara, prin samponare
 • Neutralizare completa a tonurilor de galben
 • Potrivita pentru par carunt, vopsit si decolorat
 • Produs unisex
 • Numeroase recenzii pozitive
 • Brand profesional
 • Nu lasa urme violet pe par

CONS:

      Cons

 • Popularitate scazuta a brand-ului
 • Necesitatea manusilor pentru aplicare si evitarea patarii
 • Pentru parul foarte galbui, este necesara repetarea samponarii
 • Timp de actionare necesar mediu: 4-5 minute inainte de clatire
 • Pret mediu spre ridicat
 • Parfum neplacut


9.5 Total Score

Un sampon Fanola No Yellow poate sa nu fie cel mai cunosct produs in gama nuantatoarelor profesionale. Ramane, insa, un sampon nuantator de calitate care se afla in topul produselor pentru ascunderea parului blond. Neutralizarea galbenului pe suvite vopsite sau par carunt este usoara si rapida cu acest produs. Iar daca ai decis sa il incerci, cu siguranta ca nu este o investitie regretabila!

User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply