Frezarie.ro

Set Foarfeca Tuns si Filat Profesionala – Review 2021

Un pret mediu, un set complet de foarfece profesionale si o promisiune de standarde de top. Suna a produsul perfect pentru orice salon sau profesionist. Dar este intr-adevar acest set de foarfece de tuns si filat profesionale, cel mai bun pentru tine? Simpla analiza a specificatiilor sale te va ajuta sa extragi concluzia ideala pentru investitia ta. Citeste review-ul si afla daca setul acesta este urmatoarea ta achizitie pentru o cariera exceptionala ca hairstylist!

Click pentru pret

Material

Cele doua foarfece Cameleon sunt ambele confectionate din otel inoxidabil. Inoxul este probabil cel mai utilizat material in conceperea foarfecelor de tuns. Iar motivul este evident: este cel mai convenabil. Pe langa rezistenta pe care o ofera in timp instrumentelor de tuns, inoxul asigura si precizia taieturii. In acelasi timp, otelul inoxidabil garanteaza si o ascutire a lamelor constanta in timp.

Design

Foarfeca de tuns si filat cameleon vin cu un design inovator si placut. Cu o structura ideala atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti, acestea au un design ergonomic si modern. Ambele au o dimensiune totala de 17cm (6inch), lungimea universal acceptata drept ideala pentru cele mai reusite tunsori. Ambele sunt concepute pentru a fi folosite cu mana dreapta, intr-un mod relaxant si confortabil. Iar ca aspect, numele de Cameleon defineste stilul estetic al setului de foarfece. Culori vii, aprinse si dinamice redau un aspect modern si placut ambelor instrumente de tuns. Acestea primesc, astfel, o personalitate proprie si inspirationala pentru hairstylist.

Caracteristici Lame si Maner

Cu  o lungime de 6cm, lamele foarfecelor sunt concepute special pentru realizarea a divere tunsori. Foarfeca de filat vine cu lame special slefuite pentru ajustarea volumului parului. Foarfeca de tuns, in schimb, are lamele bine ascutite pentru a taia parul in cele mai diferite moduri. Deschiderea maxima a celor doua este de 13.5cm. In plus, manerul este de asemenea conceput in mod profesional. Acesta are und esign ergonomic si usor curbat pentru degetul mare. Astfel, te vei putea focusa in totalitate asupra tunsorii si tehnicii, fara grija durerii de maini sau oboselii. Vei putea manevra cu usurinta si control total ambele foarfece.

Rezistenta

Fabricate din otel, cele doua foarfece sunt foarte rezistente nu doar in timpul calatoriei datorita trusei care le protejeaza. Ingrijite si versatile, acestea sunt rezistente si la uzura, dar si la orice tip de sterilizare. Nu exista restrictii pentru curatarea sau ingrijirea instrumentelor de tuns.

Raport Pret-Calitate

Cu o cutie de 5.5 inch pentru depozitarea si protectia foarfecelor, avand in vedere standardele profesionale, raportul pret-calitate este excelent. Setul contine atat o foarfeca de tuns clasica, profesionala, nelipsita din trusa oricarui profesionist, cat si una pentru filat. Se ofera control total la standarde inalte asupra rezultatului final in urma tunsorii.

Click pentru pret
PROS:
 • Design atractiv, in culori vibrante, cameleon
 • Confectionate din inox, material de calitate, rezistent
 • Dimensiune universala profesionala, 17cm cu deschidere maxima 13.5cm
 • Design ergonomic, confortabil
 • Maner adaptat, curbura speciala pentru degetul mare
 • Lame ascutite si precise, 6cm
 • Set complet foarfeca de tuns si filat + cutie
 • Rezistenta la uzura si sterilizare

CONS:
 • Pret mediu
 • Se potriveste doar mainii drepte


10 Total Score

Ca un scurt rezumat, setul ofera doua foarfece de tuns profesionale (tuns+filat), design ergonomic, material calitativ si specificatii de top. Totul, la un pret foarte accesibil. Singura concluzie care poate fi extrasa din acest lucru este ca achizitia este avantajoasa oricarui client. Cu siguranta ca setul este una dintre cele mai bune alegeri pentru orice hairstylist profesionist sau in devenire.

User Rating: 4.5 (2 votes)
Spread the love

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply