Frezarie.ro

Set 2 foarfece de tuns, P&BT – Review 2021

Uneori, o simpla privire asupra unui produs este suficienta pentru a te convinge sa il cumperi. Insa cand pretul indica un numar ridicat, iar standardele de calitate de care ai nevoie sunt si ele sus… Graba nu mai este prioritara, ci atentia la detalii si specificatiile produsului. Setul de 2 foarfece de tuns P&BT este unul dintre primele produse de acest tip care iti pot atrage atentia. Specificatiile si cantitatea inalte calitativ pot contrasta putin cu pretul ridicat, ridicand intrebarea daca merita investitia. Exploreaza toate caracteristicile acestei foarfece de tuns in recenzia ce urmeaza. Raspunsul la intrebarea ta il vei concluziona pe cont propriu, odata ce intelegi cate plusuri si beneficii aduce produsul! Esti gata?

Click pentru pret

      Material

Otelul japonez este materialul care alcatuieste acest set de instrumente de tuns. Cele doua sunt realizate manual, cu tehnici japoneze de asamblare is slefuire, pentru precizie si ascutire imbunatatite. Cunoscut in industrie pentru calitatea si rezistenta in timp, otelul japonez este cu siguranta un material de top. Acesta reprezinta un prim plus al foarfecelor, justificandu-i standardele dar is pretul ridicat.

      Design

Cu dimensiuni de 6.5 inch (17cm total din care 10cm lama) si 45g greutate, cele doua foarfece au un design modern si ergonomic. Acestea sunt concepute pentru a se potrivit perfect mainii drepte si a se utiliza cu usurinta si confort.

      Caracteristici Lame si Maner

In timp ce manerul special pentru mana dreapta nu aduce nimic nou, lamele sunt concepute pentru uz profeisonal la standarde asemenea. Setul contine o foarfeca de tuns normala si una cu lame speciale pentru filat. Este, asadar, un set complet is perfect pentru saloane care isi doresc o investitie medie pentru calitate premium indelungata.

      Rezistenta

Garantata de materialele de calitate si de asamblarea manuala, rezistenta foarfecelor este conforma cu asteptarile. In plus, protectie aditionala este oferita de un portofel din piele sintetica. Acesta va depozita setul de foarfece in conditii optime pentru rezistenta si siguranta in timp, la miscare, calatorie etc.

      Raport Pret-Calitate

Trebuie avut in vedere ca setul contine o foarfeca de tuns, o foarfeca de filat si un portofel din piele pentru depozitare. Este, asadar, un kit complet pentru o tunoare profeisonala complexa a parului in divere stiluri. Luand in considerare optiunile oferite de set, dar si calitatea acestuia, raportul pret-calitate este convenabil pentru orice profeisonist.

Click pentru pret


PROS:
 • Set complet de foarfece de tuns: foarfeca de tuns + foarfeca de filat
 • Portofel din piele sintetica pentru depozitarea si protectia foarfecelor
 • Material rezistent: otel japonez J2(420)
 • Deign ergonomic
 • Asamblare manuala
 • Greutate optima pentru manevrare usoara si comfortabila: 45g
 • Lungime ideala pentru realizarea de tunsori si coafuri diverse si profesionale: 17cm (10cm lame)

CONS:
 • Pret mediu
 • Destinata doar utilizarii cu mana dreapta


10 Total Score

Standardele profesionale nu se intalnesc la cele mai mici preturi. Iar pretul pentru cele doua foarfece este mai mult decat convenabil si jutificat de calitatea instrumentelor. Asadar, daca intentionezi sa le folosesti intr-un salon, cu siguranta ar putea fi cea mai buna investitie a ta. Mai ales pentru ca acopera atat nevoia de tundere a parului, cat si cea de rarire/scadere in volum. Tu ce ai decis? Ai nevoie de acest set de 2 foarfece de tuns P&BT?

User Rating: 3.5 (2 votes)
Spread the love

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply