Frezarie.ro

Foarfeca Tuns LR – Fusion Cut – Review 2021

Simpla cunoastere a diferite tehnici, indemanarea si vocatia in domeniul frizeriei nu sunt totul in aceasta industrie. Pentru a obtine tunoarea profesionala dorita, un element cheie si chiar secret profeisonal este tocmai foarfeca folosita. Daca foarfeca de tun parul nu este ideala pentru mana ta, daca design-ul sau calitatea materialelor lasa de dorit, totul se va reflecta in rezultat. De aceea, alegerea unei foarfece de tuns potrivite ete foarte importanta. Descopera daca si de ce este Foarfeca Tuns LR – Fusion Cut o alegere inspirata pentru cariera ta in frizerie. Vei gasi tot ce trebuie sa stii chiar in acest review.

Click pentru pret

Material

Unul dintre cele mai bune materiale pentru realizarea foarfecelor de tuns profesionale este inoxul. Acesta asigura rezistenta in timp, duritatea, ascutimea lamelor si precizia in fiecare utilizare. Din fericire, este si materialul care alcatuieste acest produs. Foarfeca de tuns LR – Fusion Cut este conceputa din otel inoxidabil si asigura o utilizare indelungata si facila.

Design

Forma foarfecei este una ergonomica, avand o lungime totala de 17cm. Asigurand confortul chiar si in timpul utilizarilor foarte indelungate, acest design garanteaza caracterul profesional al produsului.

Caracteristici Lame si Maner

Lamele foarfecei au o lungime de 60mm, perfecta pentru utilizarea profesionala in tunsori variate pentru diferite tipuri de par. Iar manerul este conceput pentru a fi utilizat atat de mana dreapta, cat si de mana stanga. Un avantaj destul de mare intr-un salon si o caracteristica destul de unica pe piata foarfecelor de tuns profesionale.

Rezistenta

Fiind confectionata din otel inoxidabil, foarfeca este rezistenta la apa si socuri mecanice usoare intr-o anumita masura. Fara riscul ruginirii sau oxidarii, materialul rezistent ii garanteaza o longevitate si durabilitate aparte instrumentului. Se poate spune cu siguranta ca Foarfeca Tuns LR – Fusion Cut este una rezistenta.

Raport Pret-Calitate

Pretul foarfecei este unul scazut si accesibil oricarei persoane. Asadar, oricine poate avea acces la standarde profesionale, cu un astfel de raport pret-calitate, in totalitate benefic clientului. Este potrivita pana si amatorilor care doresc sa exereze si sa-si imbunatateasca tehnica, fara a investi prea mult pentru inceput. De asemenea, este ideala pentru cine doreste sa o foloseaca acasa. Cu o minima indemanare, se vor obtine rezultate la fel de profesionale ca la salon.

Click pentru pret


PROS:
 • Otel inoxidabil – material calitativ si rezistent
 • Forma ergonomica
 • Pret accesibil, foarte scazut
 • Maner modern, conceput atat pentru mana dreapta cat si pentru mana stanga
 • Lame ascutite
 • Lungime totala 17cm, ideala pentru tunsori profesionale
 • Greutate potrivita, usor manevrabila

CONS:
 • Necesitatea dezinfectarii si curatarii regulate, pentru o utilizare indelungata lipsita de inconveniente


10 Total Score

Scopul fiecarui review este de a iti oferi toate informatiile pentru ca tu sa poti trage propriile concluzii. Pretul iti ofera acces fara discutii la foarfeca - nu vei pierde o suma mare de bani, indiferent de calitate. Si in acelasi timp, standardele materialului si specificatiilor produsului indica, de asemenea, o alegere inteleapta. Asadar, teoretic, nu exista niciun motiv pentru care sa fii reticent in achizitionarea acestei foarfece de tuns. Pentru cei la inceput de drum, sau chiar si pentru profesionisti, ar putea fi unealta ideala. Mai mult, ar putea fi chiar cea mai buna foarfeca de tuns la un pret atat de scazut!

User Rating: Be the first one!
Spread the love

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply