Frezarie.ro

Foarfeca Seki Edge de tuns parul – Review 2021

Fosti utilizatori recomanda Foarfeca Seki Edge drept un produs premium pentru tunderea parului. Dar este intr-adevar foarfeca pe care o cauti pentru salonul tau sau pentru uz personal? Ce anume o face sa iasa din tipar si sa fie recomandata printre cele mai bune? Ce caracteristici o deosebesc si o fac sa merite investitia ta? Urmeaza o analiza clara si eficienta a tuturor specificatiilor foarfecei de tuns parul Seki Edge. Esti gata sa afli tot ce trebuie sa stii pentru a decide daca este cea mai buna foarfeca de tuns?

Click aici pentru pret

Material

Inoxul japonez este materialul din care foarfeca Seki Edge a fost conceputa. Asemenea Germaniei, Japonia se afla si ea in topul producatorilor de inox pentru foarfece de tuns. Asadar materialul foarfecei vine cu promisiunea calitatii si a rezistentei in timp. In plus, tehnica japoneza de dubla calire a materialului asigura o precizie suplimentara in utilizarea instrumentului.

Design

Cu o lungime de 14cm, foarfeca profesionala Seki Edge vine cu varfuri rotunjite. Pe langa eliminarea riscului de ranire, rotunjirea capetelor asigura si o precizie sporita in utilizarea foarfecii. Cu greutate redusa si margine de taiere ascutita, foarfeca are un design modern, conceput pentru o manevrare lipsita de probleme.

Caracteristici Lame si Maner

Lamele de taiere sunt perfect ascutite in cazul acestei foarfece de tuns. Acest lucru este garantat de o finisare manuala a lamelor, prin procesul de slefuire. Cu ajutorul unui material abraziv de maxima finete, marginile de taiere sunt ascutite ideal pentru precizie si taiere exemplare. Cat despre manerul foarfecei, acesta se ridica, de asemenea, la nivelul intregului design. Este conceput in stil ergonomic, oferind alaturi de greutatea mica a foarfecei, o utilizare comfortabila, control maxim si precizie sporita.

Rezistenta

Pe langa precizie, procesul de dubla calire a otelului inoxidabil japonez garanteaza si o rezistenta crescuta. Foarfeca de tuns profesionala Seki Edge este, asadar, imuna la numerosi factori chimici, dar si fizici si mecanici.

Raport Pret-Calitate

Are un aspect elegant si o serie de specificatii de top in industria produselor pentru par. Rezistenta, design, materiale si caracteristici, produsul exceleaza la fiecare dintre aceste capitole. Minutiozitatea Japoniei isi dovedeste calitatea si in conceperea acestui produs, recomandat cu incredere de utilizatori precedenti. Pentru toate acestea, foarfeca Seki Edge vine la un pret mai mult decat decent. Acesta este accesibil atat saloanelor, cat si persoanelor fizice interesate de tunderea proprie a parului la standarde profesionale.

Click aici pentru pret


PROS:
 • Material calitativ produs in Japonia: inox
 • Rezistenta si precizie garantate de dubla calire a otelului inoxidabil japonez
 • Lame ascutite si finisate manual cu material abraziv fin pentru precizie extra
 • Brand cunoscut: Seki Edge
 • Design cu greutate redusa, modern si ergonomic, pentru utilizare facila
 • Lungime de 14cm, ideala pentru diverse tunsori profesionale
 • Pret scazut, foarte avantajos

CONS:
 • Lipsa unui kit sau a altor produse complementare


 

9.6 Total Score

Toate specificatiile produsului si parerile anterioare indica o calitate ridicata si standarde premium pentru foarfeca de tuns Seki Edge. Dar cea mai relevanta concluzie, in final, va putea fi luata doar de tine. Daca ai utilizat deja foarfeca, nu ezita sa impartasesti propriile experiente legate de calitatea acesteia. In schimb, daca erai curios daca este sau nu o achizitie inteleapta, cel mai probabil ca raspunsul este pozitiv. Raportul pret-calitate este excelent, in timp ce numeroasele plusuri ale foarfecei o recomanda cu incredere!

Design
10
Performanta
9.5
Functii
9
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply