Frezarie.ro

Foarfeca Electrica Profesionala Tuns Termocut 5.5 – Jaguar TC400 – Review 2021

Creata atat pentru uz profesional cat si acasa, foarfeca electrica profesionala tuns termocut jaguar se numara printre cele mai populare. Cu tehnologie termocut, aceasta foarfeca de tuns a fost produsa in Germania la cele mai inalte standarde. Daca pretul ridicat in comparatie cu produse asemanatoare te descureajeaza, aceasta recenzie este pentru tine. Afla in ce investesti daca achizitionezi foarfeca electrica profesionala de tuns termocut 5.5 Jaguar TC400 si convinge-te daca merita!

Click aici pentru pret

Material

Foarfeca de tuns profesionala oferita de Jaguar este realizata din inox. Fiind fabricat in Germania, calitatea materialului, precum si duritatea acestuia sunt garantate de originea foarfecei. Cunoscuta pentru aliajele de inox rezistente in timp, Germania se afla in top cand decizi sa achizitionezi o foarfeca premium. Regula se aplica si in acest caz. Foarfeca electrica profesionala tuns termocut Jaguar despre care vorbim vine cu materialul perfect pentru a rezista in timp. De asemenea, este usor de utilizat pentru rezultate optime.

Design

Asa cum o promit standardele inalte ale produsului, foarfeca vine cu un design modern si ergonomic. Manerul mobil este special creat pentru mobilitatea degetului mare si a intregii maini. Se ofera un control maxim asupra miscarilor foarfecei, foarfeca fiind dedicata integral profesionistilor.

Caracteristici Lame si Maner

Este de precizat, ca si caracteristica a manerului, destinatia foarfecei pentru mana dreapta. Cat despre lamele foarfecei, acestea sunt confectionate din materiale durabile si eficiente in tunderea parului. Dimensiunea totala a acestei foarfece este de 14cm, iar tehnologia folosita este electrica. Controlul este facilitat de o consola de comanda atasata, cu un cablu pentru conectori.

Rezistenta

Pe langa duritatea materialului foarfecei, componentele acesteia au fost asamblate cu grija, intr-o tara renumita pentru longevitatea produselor create. Conceputa in Germania, foarfeca electrica profesionala tuns termocut este proiectata pentru a rezista timp indelungat intr-un mediu profesional: uz zilnic si activitate intensa.

Raport Pret-Calitate

Nu doar tehnologia Termocut si brand-ul Jaguar explica pretul ridicat al produsului. Acesta se justifica si prin posibilitatea de schimbare rapida a uneltelor prin inlocuirea atasamentelor cu tehnologia plug+cut. In plus, foarfeca electrica profesionala tuns termocut Jaguar vine impreuna cu o trusa si un set de ingrijire incluse intr-o cutie rezistenta. Asadar, doar pentru uz casnic, pretul poate parea, intr-adevar, piperat, pentru o simpla foarfeca de tuns. Mai ales daca precizia maxima si standardele cele mai inalte nu sunt prioritare, In schimb, pentru un salon profesional, aceasta ar putea fi cea mai buna foarfeca de tuns. Un avantaj evident, pe langa cele deja enumerate, este ca Jaguar este producator de top in Europa in aceasta industrie.

Click aici pentru pret


PROS:
 • Material durabil si calitate inalta: Inox produs in Germania
 • Design modern si ergonomic, usor de utilizat
 • Maner mobil special pentru degetul mare, ideal pentru mana dreapta
 • Dimensiune de 14cm
 • Control si echilibru asigurate
 • Kit complet, contine foarfeca de tuns, trusa, set de ingrijire, cablu pentru conectori si cutie
 • Tehnologie electrica si termocut
 • Functie Plug+Cut pentru inlocuirea rapida a atasamentelor

CONS:
 • Pret foarte ridicat
 • Potrivit doar pentru mana dreapta


In concluzie, daca iti permiti o investitie mai mare, aceasta este decizia ideala. De ce? Pentru ca iti asigura durabilitatea, calitatea si standardele inalte pe o perioada indelungata de timp. In plus, o serie de review-uri pozitive ale fostilor utilizatori recomanda cu caldura acest produs. Esti gata sail testezi si tu?

10 Total Score

Daca iti permiti o investitie mai mare, aceasta este decizia ideala. De ce? Pentru ca iti asigura durabilitatea, calitatea si standardele inalte pe o perioada indelungata de timp. In plus, o serie de review-uri pozitive ale fostilor utilizatori recomanda cu caldura acest produs. Esti gata sail testezi si tu?

Design
10
Performatna
10
Functii
10
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply