Frezarie.ro

Set complet tuns facial si corporal Remington Groom Kit Plus PG6150 – Review 2021

Kit complet pentru tunderea parului facial, dar si corporal, se pliaza perfect pe toate nevoile tale de indepartare a parului. Materialele folosite, utilizarile multiple si calitatea prin traditie a brand-ului recomanda dispozitivul drept potrivit oricarei zone a corpului. Dar este performanta aparatului uniforma si conforma cu specificatiile si in practica? Haide sa aflam daca Remington Groom Kit Plus PG6150 este intr-adevar acel all-in-one profesional de care ai nevoie oricand!

Click pentru pret

Material

In mare parte invelit in plastic, dispozitivul surprinde utilizatorul cu invelisul din titan al lamelor. Spre deosebire de alte materiale, titanul este mult mai rezistent, dar si mai calitativ. Astfel, pe langa lame ascutite, netezire si precizie in miscari, titanul aduce si aspect imbunatatit si rezistenta in timp.

Design

Ca design, aparatul este foarte eficient conceput. Avand in vedere multiplele sale utilizari in diverse zone ale corpului, vine intr-o forma compacta si destul de intuitiva. Un maner cu dimensiune potrivita asigura comfort in utilizare, in timp ce o carcasa eleganta organizeaza capetii si pieptenii dispozitivului. Iar pe langa finisajul lucios, aparatul vine cu un indicator LED pentru nivelul bateriei.

Caracteristici tehnice

Prezentat drept kit complet pentru parul corporal si facial, aparatul este destinat conturarii, detalierii, tunderii si raderii. O paleta larga de posibilitati si stiluri este oferita de numeroase accesorii, piepteni si capeti. Astfel, poti folosi aparatul pentru mustata, par nas/urechi, barba, corp sau par din cap. Mai mult decat precizia oferita de functia de auto-ascutire a lamelor, dispozitivul ofera control absolut asupra rezultatului final. Mai exact, 5 piepteni de lungimi diferite iti stau la dispozitie. II poti folosi fie pentru raderea parului din cap, fie pentru obtinerea unui aspect neingrijit al barbii. Si pentru asigurarea comfortului total, aparatul poate fi folosit chiar si in calatorii. Cu suport de organizare si incarcare, kit-ul complet aduce si optiunea incarcarii atat cu acumulator cat si prin USB/micro-USB.

Rezistenta

Dispozitivul este ferit cu usurinta de socuri mecanice, alunecare sau pierderea accesoriilor, chiar si in timpul deplasarii, datorita suportului compact. In plus, materialele calitative asigura o rezistenta remarcabila in timp, atat a performantei, cat si a aspectului placut si modern. De asemenea, aparatul este lavabil, avand rezistenta la apa. Si in urma unei incarcari de pana la 16h cu USB, bateria aparatului dureaza chiar si 1h. Iti asigura, in acest mod, timp suficient pentru ingrijirea atenta a intregului corp.

Raport Pret-Calitate

Kit-ul prezinta si cateva mici dezavantaje. Spre exemplu, performanta scazuta a lamelor, daca nu iti scurtezi barba inainte de a o stila cu ajutorul trimmer-elor. Sau incarcarea indelungata cu USB care te face sa astepti chiar si 16h ca LED-ul verde sa indice baterie incarcata. Insa ai in vedere ca vine cu o serie de trimmere, piepteni si sita pentru detali, totul ajustabil si complet sub controlul tau. Mai exact, kit-ul iti aduce cate un dispozitiv pentru fiecare parte a corpului. Din acest motiv, complexitatea aparatului echilibreaza raportul pret-calitate cu mult in favoarea achizitiei. Pentru calitatea, aspectul si rezultatele profesionale, pretul este mai mult decat convenabil.

Gandeste-te asa: cat ar costa cate un trimmer/aparat de ras/tuns pentru fiecare zona a corpului? Insumate, ar depasi cu mult pretul integului kit. Asadar, iti doresti un singur dispozitiv care sa le faca pe toate si nu ai pretentii exceptionale pentru functii si tehnologii de ultim moment? Atunci Remington Groom Kit Plus PG6150 este tot ce ai nevoie!

Click pentru pret

PROS:
 • Kit complet pentru mustata, par urechi/nas, par din cap, barba, par corporal
 • Include trimmere, mini-sita pentru detalii, piepteni ficsi si ajustabili, suport de incarcare
 • Lame rezistente si calitative cu invelis din titan
 • Functie de auto-ascutire
 • Rezistenta la apa
 • Posibilitate de incarcare la acumulator, cu USB sau cu micro-USB
 • Design compact, aspect placut
 • Functie de radere, tundere, detaliere sau conturare

CONS:
 • Pret mediu
 • Incarcare indelungata de 16h vs utilizare de 1h


9.9 Total Score

Balanta este inclinata in favoarea achizitiei aparatului, daca iti doresti ceva complex cu performanta decenta si utilizari multiple. Daca, in schimb, te intereseaza o singura zona si rezultate de lux, nu investi intr-un dispozitiv all-in-one. Iar daca acest review ti-a fost util, distribuie-l si prietenilor tai. Poate ca ii vei ajuta sa faca cea mai inteleapta achizitie, recomandandu-le acest kit complet!

Design
10
Performanta
10
Functii
9.5
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply