Frezarie.ro

Masina de tuns barba Philips BT9290/32 – Review 2021

O serie de functii neasteptate si inovatii in acest domeniu recomanda masina de tuns barba Philips BT9290/32 drept unica. Insa pretul usor usturator ne face sa ne intrebam daca intr-adevar tehnologiile de ultima moda merita investitia. Pe langa faimoasa tehnologie laser adusa pentru prima data de acest model in lume, cum se prezinta la alte capitole? Aduce ceva nou, pastreaza precizia, sau se preteaza la exact acelasi nivel cu aparate mai ieftine cu pachete sau accesorii mai complexe?

Este sau nu fezabil sa achizitionezi acest aparat, si nu altele, pentru barba ta? Afla toate caracteristicile pozitive si negative ale masinii Philips BT9290/32, citind urmatoarea recenzie.

Click pentru pret

Material

Materialul lamelor nu aduce nimic nou in gama Philips. Traditionalul otel alcatuieste lamele aparatului de tuns barba. In afara de precizia specifica materialului si pastrarea varfurilor ascutite in timp, nu ar fi prea multe de evidentiat.

Design

Nu acelasi lucru se poate spune si despre design, care vine din start cu un aspect placut, lucios si elegant. Cu o forma ergonomica si maner usor de tinut in mana, masina de tuns barba exceleaza in cazul design-ului. Ofera si un afisaj LED pentru control usor, indicand atat bateria cat si lungimile de taiere usor reglabile.

Caracteristici tehnice

Din punct de vedere tehnic, masina de tuns barba Philips BT920/32 este unul dintre cele mai bune produse ale brand-ului in aceasta industrie. Desi poate inutila pentru profesionisti, functia inovatoare il face perfect pentru uz casnic. Mai exact, modelul BT9290/32 este primul model de trimmer cu ghidaj laser din lume. Proiectand cu precizie liniile pe care aparatul va taia, laserul asigura cele mai precise rezultate.

Cu lungimi de la 0.4mm la 15 si respectiv 32mm datorita celor 2 capete, 17 setari de lungime sunt oferite de dispozitiv. Astfel, o serie de optiuni de stil al barbii sunt asigurate de o utilizare precisa, uniforma si eficienta.  Aceste lungimi, mai departe, sunt controlate intuitiv si usor, prin intermediul afisajului LED. Acesta ofera, totodata, informatii cu privire la nivelul bateriei. Aceasta, dupa o incarcare de 60 de minute, functioneaza cu o autonomie cu timp egal alimentarii.

Rezistenta

Masina de tuns barba Philips BT9290/32 este complet rezistenta la apa. In special asociata laserului implementat si tehnologiilor folosite, aceasta rezistenta este remarcabila. In acelasi timp, design-ul manerului asigura tinerea si manevrarea sigure si comfortabile in mana ale aparatului. Se previne astfel riscul alunecarii si scaparii acestuia din cauza dimensiunii sau greutatii. Materialele folosite atat in aparat cat si lame ii garanteaza rezistenta in timp, daca este depozitat si curatat cu grija. Asadar, capitolul rezistenta amplifica si el titlul de premium pe care masina il obtine odata cu caracteristicile tehnice implementate.

Raport Pret-Calitate

Cu doar doi capeti inclusi drept accesorii, masina de tuns nu vine intr-un pachet complex. Insa toate acele accesorii care ar fi putut insoti aparatul sunt oarecum incorporate in produs. Capetii interschimbabili si treptele de lungime ofera acces la zeci de posibilitati de tundere. In acelasi timp, vorbim despre primul aparat de tuns barba cu laser din lumea Philips. Asadar cu siguranta ca, in ciuda pretului ridicat, raportul pret-calitate se justifica prin inovatiile pentru stiluri sofisticate si tehnologiile folosite. Totusi, nu este cel mai favorabil daca iti doresti un aparat modest pentru tunderea clasica, nepretentioasa a barbii.

Click pentru pret

PROS:
 • Design placut
 • Rezistenta la apa
 • Ghidaj laser
 • Lame rezistente din otel, bine ascutite
 • Autonomie convenabila, 60min incarcare vs. 60min de folosire
 • Precizie excelenta
 • Rezultate uniforme, chiar si cu linii si detalii fine
 • Piepteni pentru detalii si barba, pentru diverse stiluri rotunjite sau colturoase
 • 17 setari pentru lungime
 • Setare minima de 0.4mm pentru un aspect ingrijit chiar si in stilurile dezordonate (nebarbierit de 2-3 zile)
 • Afisaj cu LED pentru controlul lungimii si indicarea nivelului bateriei
 • Varfuri de lame si piepteni rotunjiti pentru o performanta delicata, fara risc de infectii, taieri, zgarieturi

CONS:
 • Putine accesorii incluse (2 capete)
 • Alimentare doar cu acumulator
 • Folosit doar pentru barba


 

9 Total Score

Philips BT9290/32 este o masina de tuns barba excelenta prin optiunile oferite. Daca, insa, iti doresti un aparat modest care sa-ti scurteze barba, nu e nevoie de o investitie atat de mare. Vei gasi cu siguranta modele mai ieftine cel putin la fel de precise. Insa lasand deoparte pretul ridicat, daca te numeri printre pasionatii care cauta calitate premium in orice achizitie, este produsul tau! Tehnologia laser il scoate din tipare si il recomanda ca un produs aproape unic pe piata. Ca o concluzie in acest caz, lasa-ti bugetul si preferintele sa decida. Va ramane Philips BT9290/32 doar in magazine si in aceasta recenzie, sau va fi in mana ta la fiecare barbierire?

Design
9
Performanta
9
Functii
9
Performanta
9
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply