Frezarie.ro

Masina de tuns barba Philips BT5205/16 – Review 2021

Dincolo de aparatele de tuns complexe sau de alte trimmere profesionale, sunt masinile de tuns barba. Unealta pentru cei care cauta ceva simplu de utilizat, nu performant in toate domeniile, insa specializat pe zona dorita: barba. De aceea, daca ai decis sa achizitionezi o masina de tuns barba, asigura-te ca investesti banii cat mai bine posibil. Asigura-te ca aparatul e rezistent si intalneste standardele de calitate la care te astepti.

Te intereseaza modelul de masina de tuns barba Philips BT5205/16? Te ajutam noi sa ii intelegi performantele si sa stii daca este sau nu cea mai potrivita varianta!

Click pentru pret

Material

Aparatul vine cu clasicele lame din otel, care ofera precizia miscarii si rezistenta necesare cu fiecare tundere. Fiind lame metalice, insa nu la pretul mic care denota o calitate scazuta, acestea asigura o tundere uniforma a barbii. Asadar, desi nu cel mai sofisticat material, otelul se ridica suficient de mult la standarde decente privind materialul masinii de tuns barba. Prin proprietatile sale si experienta oferita, materialul masinii se dovedeste a fi chiar recomandat utilizarii la scara larga.

In plus, aparatul vine cu un maner anti-alunecare. Din acest motiv, a-l manevra va fi extrem de sigur si comfortabil, minimizand riscul accidentelor mecanice.

Design

Cu o constructie robusta, Philips BT5205/16 vine cu un design relativ simplu si intuitiv. Cu indicator LED pentru nivelul bateriei, vin un capat reglabil pentru flexibilitate si un buton usor de utilizat pentru ajustari. Design-ul contribuie, astfel, impreuna cu functiile si materialul la oferirea unei tunsori cat mai delicate, potrivite pana si pielii sensibile.

Caracteristici tehnice

Probabil cel mai vast aspect al acesteia, caracteristicile tehnice ale acestei masini de tuns barba sunt excelente. Acestea sunt si cele care diferentiaza acest model de calitati inferioare ale altor variante similare Philips. Cu lame cuprinse intre 0.4 si 7mm, masina are 17 trepte reglabile. O tehnologie aparte actioneaza prin ridicarea firelor de par la nivelul lamelor, pentru flexibilitatea stilurilor de tundere. Vei putea obtine aspecte precum scurt clasic sau chiar aspect ingrijit si totusi dezordonat, ca dupa 2-3 zile de nebarbierire. Dispozitivul va ghida miscari rapide si uniforme, avand un tais dublu pentru tundere rapida si usoara. Nu se asigura, astfel, doar un rezultat uniform, ci si delicatete si timp redus in procesul de barbierire. Varfurile si pieptenii rotunjiti previn orice infectie sau taiere, in timp ce precizia de 0.2mm garanteaza exact look-ul final dorit!

Rezistenta

Dincolo de rezistenta garantata la socuri mecanice a lamelor de otel, masina de tuns este rezistenta si datorita design-ului simplu. Socurile minimale nu vor afecta functiile si proprietatile aparatului, astfel ca la acest capitol nu exista nemultumiri.

Pe de alta parte, pana si bateria da dovada de o rezistenta apreciabila. Dupa doar 60min de incarcare, masina va functiona timp de 70min, indicand timpul ramas printr-un LED.

Raport Pret-Calitate

Pe langa aspectele pozitive deja stabilite mai sus, aparatul a obtinut si o reputatie demna de luat in seama. Cu sute de recenzii pozitive, nu doar brand-ul garanteaza calitatea modelului, ci si fosti utilizatori. Nu este acompaniat de multe accesorii, venind intr-un pachet simplu cu  pieptene, cablu si perie de curatare. Insa precizia, viteza si durabilitatea echilibreaza balanta in favoarea clara a produsului. Desi nu este cel mai mic pret pe care il poti plati pentru un aparat de tuns barba, este justificat!

Click pentru pret

PROS:
 • Design simplu
 • Lame cu tais dublu
 • Tundere cu viteza rapida
 • Materiale rezistente, lame din otel
 • Maner anti-alunecare
 • 17 trepte de taiere
 • Autonomie excelenta, 70min dupa 1 ora de incarcare
 • Posibilitate de folosire cu baterie sau prin alimentare cu cablu la priza
 • Precizie de 0.2mm, cu lungimi intre 0.4-7mm
 • Lame foarte ascutite
 • Varfuri si piepteni rotunjiti pentru delicatete si risc scazut de infectii
 • Rezultate uniforme, precise
 • Optiuni diverse de stiluri de barbierit
 • Indicator LED
 • Include perie de curatare

CONS:
 • Pret ridicat
 • Putin zgomotos in utilizari indelungate
 • Lipsa unui pachet complex de accesorii


9.3 Total Score

Masina de tuns barba Philips BT5205/16 este unul dintre cele mai bune aparate de tuns barba. Totodata, se afla printre putinele aparate de tuns Philips care isi respecta brandul si merita cu certitudine investitia. Rezultate excelente, precizie si flexibilitate sunt probabil cei mai buni termeni care descriu utilizarea acestui model. Iar materialele, functiile si optiunile acestuia il recomanda pana si persoanelor pretentioase. Deci cu siguranta este demn de luat in considerare cand decizi sa iti achizitionezi o masina de tuns barba!

Design
9
Performanta
9
Functii
9
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply