Frezarie.ro

Aparat de tuns Philips QC5115/15 – Review 2021

Exista zeci de optiuni de aparate de tuns pe piata. Poti sa fii coplesit deseori de o serie de functii complicate, performante sofisticate si tehnologii inovatoare. Insa printre acestea, exista si aparate clasice, pentru cei cu nevoi minimale care doresc ceva eficient, simplu de utilizat. Unul dintre acestea este aparatul de tuns Philips QC5115/15. Vom analiza specificatiile produsului indeaproape, pentru a intelege daca apatatul de tuns Philips QC5115/15 este sau nu produsul perfect pentru tine!

Click pentru pret

Material

Materialul lamelor, asemanator majoritatii modelelor Philips in materie de aparate de tuns, este otel. In consecinta, vine la pachet cu proprietatile specifice. Varfurile sunt ascutite si puternice, iar rezistenta la lovituri minore este impecabila. Plasticul, in schimb, care alcatuieste carcasa, este destul de casant si subtire si se rupe usor. Dar se compenseaza datorita preciziei ireprosabile si taierii exemplare a lamelor din otel.

Design

Nu ar fi prea multe de mentionat la capitolul design. Aparatul este simplu si vine intr-o forma ergonomica, usor de folosit. Fara capete de schimbat si batai de cap ale altor componente, are un design minimal. Un mare plus adus de forma lamelor, in schimb, il reprezinta marginile rotunjite. Se asigura, astfel, o tundere confortabila care nu zgarie pielea.

Caracteristici tehnice

Nici caracteristicile tehnice nu explodeaza in vreo diversitate sau complexitate covarsitoare. Un aparat simplu pentru tunderea parului din cap, Philips QC5115/15 vine cu 11 trepte de taiere. Aceste trepte sunt usor de schimbat, iar posibilitatile oferite incep cu tundere si se termina la aranjarea si finisarea parului. Specializat exclusiv pe o singura activitate, este destinat stilizarii parului fara functii aditionale. Alimentarea, de asemenea, este clasica. Se pune in functiune prin alimentarea la retea, cu fir. In schimb, profesionalismul dovedit de functionarea silentioasa, fara vibratii deranjante, denota o serie de caracteristici tehnice performante.

Rezistenta

Nu se specifica rezistenta la apa, asadar este recomandat sa fie folosit doar pe parul uscat. Iar pentru curatare, folosirea unei perii speciale sau unei bucati de material delicat este cea mai indicata. Ca dimensiune si greutate, in schimb, aparatul este foarte usor. Astfel, ofera o posibilitate de manevrare cu usurinta si dexteritate.

Raport Pret-Calitate

In lipsa vreunui set de accesorii, este totusi un aparat specializat intr-o tundere precisa si eficienta a parului. Simplu dar reprezentativ pentru calitatea prin care brand-ul Philips e renumit, aparatul de tuns se gaseste la un pret foarte mic. Astfel, raportul dintre pret si calitate este unul realistic si chiar inclinat in favoarea clientului. Convenabil, calitativ, vine cu o oferta dintre cele mai bune care pot fi gasite pe piata la momentul actual.

Click pentru pret

PROS:
 • Materialul lamelor: otel de inalta calitate
 • Tundere precisa, rapida
 • Design placut, ergonomic
 • Foarte usor
 • Foarte silentios
 • Fara vibratii excesive
 • Diverse lungimi de taiere: 3-21mm
 • Pret foarte mic

CONS:
 • Se alimenteaza doar cu fir la retea, mobilitate scazuta
 • Este specializat doar in tunderea parului din cap, fara alte optiuni
 • Nu contine accesorii
 • Fara capete de inlocuit
 • Nu este rezistent la jetul de apa
 • Lungimea incepe doar de la 3mm in sus, fara optiuni mai scurte


9 Total Score

Aparatul de tuns Philips QC5115/15 este o alegere exceptionala pentru uz casnic, dar si profesional. Daca iti doresti o tundere rapida, simpla si specializata a parului din cap, e produsul perfect pentru tine! Usor de utilizat, intuitiv, cu aspect placut dar si performante satisfacatoare, nu vei intampina probleme in utilizarea Philips QC5115/15!

Design
9
Performanta
9
Functii
9
Utilizare
9
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply