Frezarie.ro

Aparat de tuns Philips HC5450/80 – Review 2021

O serie de functii noi, caracteristici deosebite si tehnologii de ultima generatie aduc in prim plan inca un model Philips. Aparatul de tuns Philips HC5450/80 ne atrage atentia nu doar cu specificatii excelente, ci si cu sute de recenzii impecabile. Asa ca am decis sa analizam indeaproape toate aspectele produsului. Haide sa ne convingem impreuna daca intr-adevar Philips HC5450/80 este un aparat de tuns premium, performant si calitativ!

Click pentru pret

Material

Inca de la acest prim subiect, produsul se diferentiaza de restul aparatelor de tuns din gama Philips, in mod pozitiv. Daca brand-ul ne-a obisnuit in versiuni anterioare cu clasicele lame din otel, Philips HC5450/80 schimba traditia. Lamele aparatului sunt confectionate din titan, ceea ce inseamna delicatete, precizie si uniformitate amplificate. Asadar, inca din materialul lamelor ne dam seama ca standardele brand-ului sunt ridicate in aceasta versiune. Performanta promisa de lamele de titan este una exceptionala – si se dovedeste acest lucru, prin recenziile pozitive.

Design

Derivand inca din materialul lamelor, aspectul aparatului de tuns Philips HC5450/80 este implicit mai elegant. Acest lucru se datoreaza aspectului fin, lucios si profesional al titanului care alcatuieste lamele. In continuare, aparatul are un design ergonomic, chiar futuristic datorita butoanelor de control. Acestea din urma il fac intuitiv si usor de folosit. Potrivit formei mainii, cu maner cu forma excelenta pentru manevrare eficienta, design-ul aparatului reprezinta inca un plus al acestui model.

Caracteristici tehnice

O mare parte din plusurile caracteristicilor tehnice deriva din calitatea componentelor. Spre exemplu, durabilitatea suplimentara este datorata functiilor de ascutire automata si ascutire dubla, insa si lamelor precise din titan. De asemenea, datorita finetii materialelor, se asigura o alunecare fluida si frecare redusa. Un buton turbo pentru amplificarea vitezei, imbogatit cu functiile DualCut si eliberare rapida, ofera o utilizare facila, comoda si intuitiva. Iar viteza careia aparatul ii face fata este de asemenea mult peste standardele altor aparate de tuns Philips. Desi exista mici inconveniente de infundare cu parul mai lung, este relativ silentios si nu smulge/ciupeste firul de par.

Din nou o raritate in gama aparatelor Philips, versiunea HC5450/80 vine si cu un pieptene pentru barba. Astfel, acesta poate fi folosit atat pentru tunderea parului din cap, cat si pentru scurtarea/raderea barbii. Acest lucru ofera flexibilitate dar si largeste posibilitatile de utilizare, motiv pentru care este un produs de top al brand-ului. Partea buna este ca se descurca exceptional in ambele cazuri, facand fata provocarilor parului lung datorita tehnologiilor implementate. Cu 23 lungimi reglabile si 24 trepte de taiere, intre 0.5-23mm, specificatiile tehnice nu lasa loc de dezamagire. In plus, posibilitatile de alimentare sunt de asemenea moderne si adaptate nevoilor tale. Poti alege folosirea cu fir, sau incarcarea de doar 90min pentru utilizare fara fir de pana la o ora intreaga. Iar LED-ul incorporat indica intotdeauna bateria descarcata.

Rezistenta

Titanul este cunoscut pentru fragilitate si predispunerea la a fi spart cu usurinta. Insa rezistenta aparatului e intarita de invelisul protector, precum si de o carcasa dura, fiabila, pentru o depozitare sigura. Iar acest aparat de tuns Philips HC5450/80 are si lame rezistente la apa. Din acest motiv, curatarea acestuia este extrem de eficienta dupa detasare si contribuie la o rezistenta impecabila in timp.

Raport Pret-Calitate

Raportul pret-calitate este considerat, in linii mari, decent. Mai exact, pretul platit nu este cel mai mic. Insa in comparatie cu toate posibilitatile si performantele oferite de aparat, investitia merita. Pe langa calitate, modernism si functii inovatoare, nici accesoriile nu lipsesc. Fiind un aparat cu utilizare duala (cap/barba), contine un capat suplimentar atasat, dar si o carcasa solida de protectie.

Click pentru pret

PROS:
 • Material calitativ al lamelor: titan
 • Design ergonomic
 • Se poate folosi si pentru tunderea parului, si pentru raderea barbii cu capatul special
 • Functie de ascutire automata
 • Tehnologie Dual Cut
 • Functie de ascutire dubla
 • Buton Turbo pentru amplificarea vitezei
 • Eliberare rapida a lamelor
 • Lame lavabile
 • 24 trepte de taiere
 • 23 de lungimi reglabile, intre 0.5-23mm
 • Afisaj LED baterie descarcata
 • Alimentare cu fir si fara, ofera mobilitate
 • Incarcare rapida, timp de utilizare indelungat: 75min vs 60min
 • Carcasa rezistenta pentru protectie si depozitare

CONS:
 • Pret ridicat
 • Mici inconveniente de infundare cu par lung
 • Nu este rezistent la apa


9.5 Total Score

Aparatul nu duce lipsa de puncte dezavantajoase. Insa materialele calitative, design-ul elegant, tehnologiile avansate si performanta decenta nu pot fi negate. Datorita acestor calitati, este unul dintre cele mai bune aparate de tuns, daca nu chiar cea mai inspirata alegere, din gama Philips. Daca nu esti perfectionist si iti doresti rezultate de top in orice ocazie posibila, cu siguranta ca un aparat de tuns Philips HC5450/80 este perfect pentru tine. Iti va oferi un rezultat calitativ si suficienta libertate si posibilitati de utilizare!

Design
10
Performanta
10
Functii
9
Utilizare
9
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply