Frezarie.ro

Aparat de tuns Philips HC5440/80 – Review 2021

Aparatul de tuns Philips HC5440/80 este destul de controversat din cauza comportamentelor diferite in functie de tipul de par. In consecinta, poate deveni derutanta orice specificatie. Iar acum, probabil ca esti confuz si nu stii daca este o decizie inteleapta sa il achizitionezi. Noi te ajutam sa clarifici fiecare aspect si sa intelegi cand acest produs este perfect pentru tine, si cand sa il eviti. Iata care sunt punctele pro si contra ale utilizarii Philips HC5440/80!

Click pentru pret

Material

Lamele aparatului sunt confectionate din otel, motiv pentru care aparatul are o rezistenta crescuta. In acelasi timp, varfurile lamelor sunt foarte ascutite pe termen lung, ceea ce reprezinta un plus in orice aparat de tuns.

Design

Impecabil este design-ul aparatului, care se prezinta intr-o forma ergonomica. Este usor de tinut in mana, atat datorita greutatii potrivite cat si manerului si formei aparatului. Iar cele doua capete oferite sunt usor de manevrat, schimbat si inlocuit.

Caracteristici tehnice

Ceea ce diferentiaza acest aparat de alte modele este imbinarea aparatului de tuns parul din cap cu aparatul de tuns barba. Mai exact, aparatul poate fi folosit atat pentru obtinerea unei tunsori a parului capilar, cat si pentru raderea barbii. Asadar, impreuna cu 24 de trepte de taiere si tehnologie DualCut care ii imbunatateste performantele, aparatul promite o experienta unica si completa. Un plus relativ convenabil este adus si de tipul de alimentare. Poate fi folosit atat cu fir, cat si fara. In consecinta, iti este asigurata mobilitatea timp de pana la 75 de minute.

Din pacate, insa, practica difera considerabil de teorie. Si anume comportamentul aparatului cu parul lasa de dorit. Lamele din otel, desi au functia de ascutire automata, agata parul si nu performeaza exemplar in taiere. Capatul de radere a barbii, in schimb, se descurca impecabil atat cu raderea completa cat si cu stilizarea barbii in modul dorit. Asadar, mai mult decat un aparat de tuns, produsul se recomanda in mod special pentru raderea barbii.

Rezistenta

Lamele aparatului sunt lavabile si, deci, se vor curata foarte usor sub jetul de apa. Iar rezistenta aparatului nu este garantata doar de materialele solide din care este alcatuit. Ci o protectie aditionala este oferita de o carcasa protectoare fiabila si dura, in care se va depozita.

Raport Pret-Calitate

Raportul pret-calitate este suficient de ridicat si multumitor, daca te intereseaza in special pentru tunderea parului scurt si a barbii. Suma este medie – nici mica, insa nici exuberanta. Se justifica, insa, in mare parte, prin tehnologiile avansate folosite, optiunile numeroase de taiere, dar si renumele brand-ului Philips. Cu doua capete incluse si o carcasa dura, rezultatul va fi chiar profesional, cu exceptia tunderii parului lung sau cret.

Click pentru pret

PROS:
 • 24 trepte de taiere
 • Tehnologie Dual Cut
 • Lame lavabile
 • 2 Capete incluse
 • Se poate folosi si pentru tunderea parului, si pentru barba
 • Design ergonomic
 • Pret mediu
 • Se poate utiliza fara fir
 • Lame din otel rezistent
 • Functie de ascutire automata
 • Lungimi reglabile intre 0.5-23mm
 • Carcasa dura pentru depozitare si protectie

CONS:
 • Timp de incarcare lung vs timp de utilizare scurt: 8h vs 75min
 • Performanta slaba in tunderea parului lung


8.6 Total Score

Exista doua perspective din care poti privi produsul. Din punct de vedere al unui aparat de tuns specializat, performanta este relativ scazuta si chiar dezamagitoare. Deseori parul lung nici macar nu va fi taiat si va necesita rabdare in utilizare. Insa vazut ca un aparat de ras pentru barba si ocazional de tuns pentru parul scurt, este excelent. Asadar, in functie de nevoile tale, esti cel mai in masura sa decizi daca ti se potriveste. Este aparatul de tuns perfect sau este mai bine il ocolesti?

Design
8.5
Performanta
8.5
Functii
9
Utilizare
8.5
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply