Frezarie.ro

Aparat de tuns Philips HC3410/15 – Review 2021

Urmeaza sa punem in balanta caracteristicile si performantele unui nou aparat de tuns. Dorim sa-ti prezentam produsul cat mai realistic, pentru a nu te lasa influentat de renumele unor brand-uri. Vom discuta, in cele ce urmeaza, aparatul de tuns Philips HC3410/15, sau HAIRCLIPPER Seria 3000. Este sau nu un produs de top pentru anul 2019? Vor face tehnologiile sale fata nevoilor tale? Vei descoperi in doar cateva momente!

Click pentru pret

Material

Specific majoritatii aparatelor de tuns Philips, materialul lamelor produsului este otel. Insa de data aceasta, vorbim despre un otel inoxidabil lavabil de inalta calitate. Din acest motiv, este asigurata atat tunderea precisa cu lame ascutite pentru mult timp, cat si curatarea facila. Prin simpla punere sub dus a acestora, aparatul va fi curat si totusi imun impotriva ruginei si oxidarii.

Design

Design-ul aparatului nu este sofisticat. Usor de utilizat, cu o forma si functionalitate intuitive, acesta vine intr-o varianta ergonomica. Un maner aderent faciliteaza prin aplicatii specifice (ex: buton) reglarea si manevrarea aparatului. Si, desigur, luciul specific si stilul vizual folosite sunt unele traditionale Philips: elegant si atractiv.

Caracteristici tehnice

Din punct de vedere al capacitatii tehnice, aparatului nu ii lipsesc nici functiile de ultima generatie pentru o utilizare fluida. Tehnologia DualCut dubleaza viteza actionarii, in timp ce aparatul este imbogatit si cu functia de ascutire automata si eliberare rapida. In plus, este satisfacator numarul de 13 setari de lungime pentru tundere. Desi in unele situatii, in special la parul lung, treptele peste 10mm sunt greu de controlat, ingreunand tunderea precisa. Acestea se controleaza usor prin reglare si blocare si variaza intr-un interval de 0.5-23mm. Din acest punct de vedre, aparatul ofera cele mai variate posibilitati de aranjare si tundere a parului.

Cat despre alimentarea produsului, este simpla si clasica. Cu ajutorul unui cablu lung pentru mobilitate, se conecteaza la retea. Astfel, este alimentat continuu pentru o utilizare uniforma, fara limita de timp. Este silentios, iar tehnologiile folosite au efectul dorit. Aparatul nu agata parul, ci il tunde eficient si precis. Iar datorita transformatorului extern, nu vibreaza puternic, ci e comfortabil de utilizat.

Rezistenta

Aparatul exceleaza si la aspectul rezistentei. Din acest punct de vedere, lamele de otel sunt faimoase pentru rezistenta la orice fel de conditii. Iar cele inoxidabile, in special, sunt ferite nu doar de procese mecanice (cazaturi), ci si de cele chimice (rugina, oxidare). Pe langa acestea, lamele sunt si lavabile. Asadar se vor curata si intretine usor, rezistand fara probleme sub jetul de apa.

Raport Pret-Calitate

In linii mari, se poate spune ca pretul este in conformitate cu calitatea produsului. Calitatea lasa de dorit pe alocuri in specificatiile tehnice. Insa pretul este de asemenea foarte scazut. Asadar prin comparatie, raportul pret-calitate este mai mult decat decent.

Click pentru pret

PROS:
 • Pret foarte scazut
 • Tundere precisa
 • Lame de otel inoxidabil ascutite, rezistente, de calitate
 • Nu e zgomotos
 • Design ergonomic
 • Nu vibreaza puternic
 • Cablu lung care sporeste mobilitatea
 • 13 setari de lungime, cuprinse intre 0.5-23mm
 • Lame lavabile
 • Tehnologie DualCut
 • Functie de ascutire automata
 • Eliberare rapida a lamelor

CONS:
 • Se alimenteaza doar la retea
 • Nu functioneaza eficient pe parul lung la trepte de peste 10mm
 • Fara accesorii
 • Se foloseste doar pentru tunderea parului din cap


8.8 Total Score

Daca iti doresti o performanta medie, aparatul iti poate oferi o tunsoare decenta si usoara. Daca nu tii neaparat la un rezultat profesionist, este o alegere buna. Raportul pret-calitate este excelent in 2019. Insa daca doresti cele mai variate tunsori si performanta fara defect, probabil ca ar trebui sa cauti si alte modele.

Design
8.5
Performanta
9
Functii
9
8.5
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply