Frezarie.ro

Aparat de tuns Philips HC3400/15 – Review 2021

Te gandesti sa achizitionezi un aparat de tuns si ai descoperit modelul Philips HC3400/15? Daca inca nu ai comparat avantajele si dezavantajele produsului, te ajutam noi in aceasta privinta! Iata mai jos o scurta analiza a tuturor caracteristicilor aparatului. Afla, in doar cateva momente, daca un aparat de tuns Philips HC3400/15 este alegerea perfecta pentru tine!

Click pentru pret

Material

Fiind realizat in mare parte din plastic, aparatul de tuns Philips HC3400/15 este usor si are un aspect destul de placut. Lamele acestuia sunt din otel, motiv pentru care vin cu o rezistenta sporita si ascutire impecabila. Insa acelasi material aduce, totodata, si mici inconveniente in precizia tunderii parului, prin agatarea ocazionala a firelor.

Design

In mare, design-ul aparatului este relativ multumitor. Cu o forma ergonomica, acesta este usor de tinut in mana si manevrat. Iar dimensiunile si greutatea scazuta reprezinta un avantaj in usurinta fiecarei utilizari.

Caracteristici tehnice

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, aparatul de tuns vine cu un sistem de alimentare care ii genereaza putere constanta. Insa ofera doar optiunea utilizarii cu fir, ceea ce poate fi incomod pentru cei care prefera mobilitate crescuta. Functiile de ascutire automata a lamelor si DualCut asigura un nivel redus de frecare pe termen lung si lipsa nevoii de ungere cu uleiuri speciale. Iar functia de eliberare rapida a lamelor lavabile asigura o curatare facila si rapida. In plus, modelul Philips HC3400/15 vine cu 13 setari pentru lungime cuprinse intre 0.5-23mm, acestea fiind usor de reglat sau blocat.

Cu toate acestea, din pacate, componentele aparatului nu fac fata tehnologiilor inovatoare propuse. Mai exact, in timpul utilizarii se intalneste frecvent vibratie excesiva si zgomot deranjant din cauza suprasolicitarii. In special in cazul firelor lungi, parul se blocheaza in aparat si necesita curatare pentru completarea tunsorii.

Rezistenta

Modul de curatare este, in schimb, un efect pozitiv al rezistentei lamelor aparatului. Acestea sunt lavabile si pot fi, deci, curatate sub jetul de apa. In plus, materialul aparatului ii asigura o rezistenta crescuta in fata potentialelor socuri mecanice.

Raport Pret-Calitate

Datorita tuturor argumentelor de mai sus, raportul pret-calitate al aparatului poate fi considerat mediu. Pe o parte a balantei se afla o serie de tehnologii inovatoare si un design placut care promit o experienta unica. Iar de cealalta parte se afla performanta scazuta, firele de par agatate, blocajele aparatului dar si lipsa oricarui alt accesoriu. In consecinta, brand-ul Philips nu isi atinge maximul potential in cazul aparatului de tuns HC3400/15.

Click pentru pret

PROS:
 • Functie de autoascutire
 • Tehnologie DualCut
 • Rezistenta lamelor din otel
 • Design placut
 • 13 setari pentru lungime intre 0.5-23mm
 • Lamele lavabile ce nu necesita lubrifiere
 • Lame cu eliberare rapida

CONS:
 • Nu contine accesorii aditionale
 • Motor cu putere scazuta
 • Firele de par sunt agatate
 • Zgomot si vibratii excesive
 • Se poate alimenta doar cu fir


9.3 Total Score

Datorita puterii limitate a motorului si performantei mediocre a aparatului, acesta este potrivit tunderii parului scurt, intre 3-5 mm. In schimb, pentru cei care au parul lung, se vor intampina o serie de dificultati care nu merita pretul aparatului in comparatie cu alte produse mult mai avansate tehnologic. Aparatul de tuns Philips HC340015 este, asadar, o alegere discutabila ca si calitate in functie de asteptari si preferinte. Pentru un rezultat profesional, insa, recomandam orientarea catre modele cu calitati, accesorii si rezultate mai variate si performante!

Design
10
Performanta
9
Functii
9
Utilizare
9
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply