Frezarie.ro

Aparat de ras Philips S5130/06 – Review 2021

Iti doresti sa achizitionezi un aparat de ras, asa ca ai decis sa te documentezi putin. Te tenteaza Philips S5130/06, insa te temi totusi sa nu faci o alegere gresita. Perfect – ceea ce urmeaza este intocmai ceea ce ai nevoie. Mai jos vei afla tot ce te intereseaza despre acest aparat. Pentru ca ti-am pregatit o discutie scurta insa atenta la fiecare specificatie a produsului. Iata ce recomanda aparatul de ras Philips S5130/06 drept o alegere impecabila, dar si care sunt minusurile dispozitivului!

Click pentru pret

Material

Materialele aparatului combina plasticul lucios si mat cu anti-aderenta cauciucului. Un strat generos de plastic mat acopera, impreuna cu cauciucul, suprafata majoritara a dispozitivului. In acelasi timp, un plastic lucios acopera partea frontala a acestuia. Tot aici se gasesc si butoanele de control si indicatorii aparatului. Astfel, materialele nu sunt doar calitative si placute vizual, ci si eficient imbinate. Se obtine, in acest mod, un aparat pe cat de rezistent, pe atat de comfortabil.

Design

Cu design modern si unic in gama Philips, modelul S5130/06 imbina utilul cu stilul. Mai exact, aduce 5 capete flexibile avand 5 directii cu miscari independente, putand fi deschise pentru curatare printr-o singura atingere. Manerul are, de asemenea, o forma comfortabila pentru a fi tinut in mana si utilizat cu precizie la fiecare barbierire.

Caracteristici tehnice

Sistemul de lame MultiPrecision este una din inovatiile acestui model de aparat de ras. Functionand printr-o tehnologie Lift&Cut cu lame duble, acesta ridica firele de par in prima etapa. Pasul urmator este taierea firelor, sub nivelul pielii. Aceasta succesiune de etape garanteaza o barbierire rapida si un rezultat pe atat de fin pe cat iti doresti. De asemenea, pentru zone precum perciuni sau mustata, aparatul aduce si precizia de tip SmartClick. Un capat perfect pentru o actiune delicata si aranjare excelenta a parului facial. Asadar, nu este doar un aparat de ras barba, ci si un trimmer deosebit de atent cu pielea. Si nu in ultimul rand, timer-ul este inca o caracteristica rar intalnita la dispozitivele Philips.

Rezistenta

Desi aparatul nu este rezistent la apa pentru folosirea sub dus, capetele acestuia sunt lavabile. Pentru curatare, acestea vor rezista excelent sub jetul de apa dupa ce le deschideti usor si le clatiti bine. In schimb, rezistenta aparatului pluseaza in cazul bateriei. Aceasta se incarca ultra-rapid, datorita imbunatatirii cu ioni de litiu. Dupa doar 60 de minute de incarcare, aparatul rezista timp de pana la 40min. Nu in ultimul rand, un cap de protectie suplimentar insoteste dispozitivul, pentru un plus de siguranta si rezistenta in timp.

Raport Pret-Calitate

Pe de o parte se afla incarcarea rapida a aparatului si aspectul profesional, impreuna cu precizia si tehnologiile/functiile inovatoare. Iar de cealalta parte avem un pret destul de ridicat pentru un aparat de ras cu functie multipla de trimmer. Asa ca in evaluarea raportului pret-calitate vor interveni si recenziile produsului, majoritatea pozitive si recomandandu-l drept o alegere inspirata.

Click pentru pret


PROS:
 • Design modern
 • Sistem de lame MultiPrecision
 • Tehnologie Lift&Cut
 • Timp de incarcare rapid vs timp de utilizare indelungat (1h vs 40min)
 • Capac de protectie
 • Indicator LED
 • Timer
 • Utilizare multipla: tundere, radere, barbierit
 • Posibilitate de alimentare la retea sau cu acumulator

CONS:
 • Pret ridicat
 • O singura treapta de viteza


9.6 Total Score

Pretul acestui aparatul de ras Philips S5130/06 poate parea putin ridicat pentru simpla tundere a barbii si parului facial. Insa datorita specificatiilor tehnice si rezultatelor precise pe care le ofera, acesta se justifica. Asadar fii sigur ca nu gresesti daca achizitionezi acest produs, care atinge standarde chiar profesionale prin functiile care il insotesc. In comparatie cu cele cateva minusuri, plusurile pe care le aduce sunt numeroase si unice fata de alte modele similare!

Design
9
Performanta
9.5
Functii
10
Utilizare
10
User Rating: Be the first one!
Spread the love
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply